Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraantje verplaatsen en fonteintje plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraantje verplaatsen en fonteintje plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraantje verplaatsen en fonteintje plaatsen

Kraantje verplaatsen en fonteintje plaatsen

Ik wil het kraantje (en leiding) van de wasmachine een meter laten verplaatsen en ik wil een fonteintje laten plaatsen in de badkamer, waar nu alleen een douche en toilet aanwezig zijn.

Toiletkraantje verplaatsen

Op het toilet op de begane grond van onze nieuwe woning is een kraantje geplaatst. Echter zou ik deze graag verplaatsen naar de muur die in de hoek van de kraan aansluit. Dus de plek van de kraan 90 graden draaien. Is het mogelijk om dit, zonder aanpassen van leidingwerk, te doen? Of anders inclusief aanpassen van het leidingwerk? We hebben voldoende reservetegels, benodigd tegelwerk verzorgen we zelf. We willen verder niets aan het toilet wijzigen. Wat zijn de mogelijkheden?

Expansievat en kraantje onder CV verplaatsen

Verplaatsen van het expansievat naar de zijkant, zodat er meer ruimte vrijkomt onder de CV ketel.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik wil vier radiatoren op blokverwarming vervangen. Dit kan volgens mij het beste middels bevriezing van de leidingen. Het gaat in eerste instantie alleen om het afdoppen van de radiatoren/kraantje aanbrengen. Het vervangen/verplaatsen van de radiatoren moet later. Ik vind het van belang dat de installateur/loodgieter een verzekering heeft voor als het onverhoopt mis mocht gaan.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik wil vier radiatoren op blokverwarming vervangen. Dit kan volgens mij het beste middels bevriezing van de leidingen. Gaat in eerste instantie alleen om afdoppen radiatoren/kraantje aanbrengen. Vervangen/verplaatsen radiatoren moet later. Ik vind het van belang dat de installateur/loodgieter een verzekering heeft voor als het onverhoopt mis mocht gaan.

Expansievat en kraantje onder CV verplaatsen

Onze CV zit in een CV kast. In verband met de aanschaf van een zonneboiler komt er een warm water opslagvat welke we op de vloer van de CV kast willen hebben, direct onder de CV. Dat gaat net passen, maar daarvoor dient wel het expansievat en een kraantje waarmee de CV bijgevuld kan worden verplaatst te worden. Boven de CV zal het expansievat net kunnen passen, daar lopen ook de radiatorleidingen langs. Het kraantje hoeft maar 30 cm omhoog verplaatst te worden aan dezelfde waterleiding.

Gaskraan verplaatsen

Ik wil een oven plaatsen in een keuken kastje waar een gaskraan in zit. Hierdoor past de oven er niet in. Als het kraantje ongeveer 50 centimeter verplaats is, kan de oven er wel in.

Gasleiding in de keuken verplaatsen

Gasleiding in de keuken ongeveer 1 meter verplaatsen. Inclusief kraantje om af te sluiten.

Leidingen van de wasmachine omleggen

Ik wil graag een aansluiting van de wasmachine verplaatsen van de slaapkamer naar de keuken. De wasmachine is momenteel aangelegd in een slaapkamer, dus hier is een leiding en kraantje aanwezig in de slaapkamer. Naast de slaapkamer bevindt zich de keuken. Dus de muur waar nu het kraantje zit in de slaapkamer, is dezelfde muur als waar de keuken aan zit. De wasmachine moet worden verplaatst naar de keuken, dus daar moet een aansluiting worden gemaakt. Graag door de muur of anders leiding over de grond leggen?

Gasleiding inkorten en 30cm verplaatsen

Bij de aanleg van een keuken moet de gasleiding die rechtstandig uit de vloer komt ingekort worden en op een hoogte van vijftien cm 30cm naar links verplaatst worden. Het komt neer op het afzagen van de oude leiding(15 doorsnede, probleem restgassen bij zagen!!) een knelknietje monteren en het kraantje weer monteren. Bij elkaar hooguit tien minuten werk.