Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraan vervangen

Kraan vervangen in de keuken

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen. Hij zit los en is daardoor moeilijk te bedienen. Er loopt wat water het kastje eronder in en het keukenblad raakt er intern vochtig door. De toevoerkraan die zich in het toilet bevindt zit te vast om deze zelf af te sluiten.

Douchekraan vervangen

Mijn douchekraan lekt en moet vervangen worden. Ik heb al een nieuwe kraan.

Gaskookplaat aansluiten en keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen en de gaskookplaat. Beiden heb ik al gekocht. Aansluitmateriaal is aanwezig. De oude gasplaat haal ik zelf weg de nieuwe moet wel aangesloten worden

Nieuw toilet monteren

Op zoek naar een loodgieter om een nieuwe stortbak/toilet te monteren, een douche kraan te vervangen, een keukengootsteen te repareren en ook een elektricien om een badkamer ventilator te vervangen .

Oude wastafelkraan vervangen

Ik wil een oude wastafelkraan vervangen ca. 21 jaar oud , ik heb een nieuwe wastafelkraan Grohe Costa Trend (met flexbele ledingstukken). Zie de foto met nieuwe kraan. Maar het plaatsen is toch wat lastiger dan ik dacht de oude krijg ik niet weg (en misschien moet er nog een koppeling extra geplaatst worden zie de foto met leidingen van de oude kraan naar de waterleiding.

Gaskookplaat door elektrische kookplaat vervangen en waterkranen vervangen

Ik wil de gaskookplaat door elektrische kookplaat laten vervangen. De inductie is al aangeschaft. De gasleiding moet afgesloten worden en de elektrische leiding moet aangepast(uitgebreid van andere bronnen) worden. De inductie vereist 220 V. De elektrische leiding loopt achter de keukenmeubel. Het moet (gedeeltelijk) geopened worden en er gewerkt aan worden. Ik wil de kraan in de keuken en in de douche laten vervangen. De beide kranen zijn al aangeschaft. De aansluit- of koppenstukken graag leveren door de loodgieter. Er hoeft geen leidingwerk aangepast te worden.

Huisaansluiting riolering verhogen

In verband met het ophogen van de straat moeten wij de huisaansluiting van de riolering ophogen. Dit moet ongeveer 10 cm opgehoogd worden. Het gaat om ongeveer 3 tot 4 m naar de straat toe. De aansluiting is vrij makkelijk te bereiken, maar er moet wel een stukje gegraven worden. Daarnaast heb ik ook een kraantje in de achtertuin wat vervangen moet worden. Waarschijnlijk moet er een klein stukje van de leiding vervangen worden, dit gaat om ongeveer 20 cm. Graag ontvang ik een offerte inclusief de prijs voor de nieuwe kraan. franshalsstraat 9

Hoofdkraan van de waterleiding vervangen

De hoofdkraan van de waterleiding in de meterkast in mijn appartement zit vast. Vermoedelijk verkalkt. Ik denk dat deze vervangen dient te worden. Geconstateerd omdat de kraan afgesloten moest worden i.v.m. het vervangen van een wasmachinekraan. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Buitenkraan vervangen

Heb een lek in de leiding naar de buiten kraan. Ook het kraantje moet vervangen worden. Eventueel optie om ook warm water te krijgen buiten.

Vervangen keukenkraan

Keukenkraan vervangen. Er is al een nieuwe kraan aanwezig.

Partners

Partners van Casius