Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraan vervangen

Vervangen Kemper vorstvrije buitenkraan

Onze woning is eind 2015 opgeleverd met een Kemper Frosti-Plus vorstbestendige buitenkraan aan zowel de voor- als achtergevel. Bij de kraan aan de achtergevel spuit er water uit de kraan zelf, zie video. Volgens mij i dit onderdeelnummervan Kemper, zie bijgaande montagehandleiding pagina 10). Zouden jullie dit onderdeel kunnen leveren en op de kraan kunnen vervangen?

Klussen aan de cv

Ik wil in de woonkamer een lekke (gewone) radiatorkraan vervangen door een nieuwe (gewone) kraan (al gekocht); tevens wil ik in de slaapkamer een (gewone) radiatorkraan vervangen door een thermostatische kraan (ook al gekocht). Tot slot wil ik op de zolder een bestaande defecte automatische ontluchter vervangen. Deze is besteld, levertijd 10 dagen. Foto's bijgevoegd.

Kraan vervangen

Het vervangen van een simpele douche mengkraan, omdat de huidige lekt. Helaas ben ik op dit gebied erg onkundig.

Badkamerkraan vervangen

Wij willen onze badkamerkraan laten vervangen in verband met een lekkage. Wij hebben al een vervangende kraan aangeschaft.

Lekkende kraan laten vervangen

Vervangen van een lekkende oude kraan door en nieuwe wastafelkraan. sproeier

Badkraan vervangen en afvoer repareren

Ik wou een badkraan laten vervangen( kraan reeds in bezit) en een lekkage van de ofloopbuis van de douche repareren

Aansluiten kraan in keuken

Ik wil graag een kraan vervangen in de keuken. Kraan, slangen en andere materialen heb ik beschikbaar.

VSH buitenkraan vervangen

Ik heb een defecte VSH Aqua Secure buitenkraan. Ik heb de leiding vanuit de binnenwand bereikbaar gemaakt. Er is een nieuwe VSH Aqua secure buitenkraan set besteld. Ik zoek een installateur die de gehele kraan met leidingwerk wilt vervangen. Graag een ervaren installateur die ook al eerder een De nieuwe leiding voor de kraan moet op maat gezaagd worden. Het opnieuw stuccen van de binnenwand regel ik zelf.

Keukenkraan vervangen

Simpele eengreeps keukenkraan met hoge uitloop, niet al te moeilijk te bereiken in het keukenkastje. Er is nog geen nieuwe kraan aanwezig. Oude kraan verwijderen en afvoeren. Ik wil een kraan zonder dat je daar de kraanleertjes voor hoeft te vervangen.

Douchekraan monteren

Ik wil graag de douche thermostaat kraan en set vervangen. Ik heb nog geen nieuwe gekocht. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Graag advies waar ik op moet letten bij aanschaf. Verder: wat zijn de kosten (totaalplaatje)?