Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraan vervangen

CV Ketel vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van onze 23 jaar oude CV ketel. Het betreft een hoekwoning uit de jaren 80 met een oppervlakte van 105 m2. Graag willen we tegelijkertijd de douche en kraan in de keuken van warm water kunnen voorzien. Prijs is een belangrijke factor in onze besluitvorming.

Keukenkraan laten vervangen

Ik wil een oude keuken kraan laten vervangen door een nieuwe kraan.

Gaskraan vervangen en checken op gaslekkages

Ik wil de gaskraan in de keuken vervangen door een rechte kraan. Dit hebben we zelf geprobeerd alleen draait een leiding in de gas-kast mee. Nu zijn we bang voor lekkages, en kan de kraan ook niet vervangen worden. We hebben de rechte kraan en teflon tape al aangeschaft.

Keukenkraan vervangen

Oude kraan is inmiddels 22 jaar oud en lekt en heeft veel kalkaanslag. Ik wil de kraan vervangen.

Vervangen van radiator en kraan verplaatsen

Vervangen radiator, verplaatsen kraan en aansluiten bad op doucheputje.

Buitenkraan lekt

Mijn buitenkraan lekt. Bij het verwijderen van het bovenste deel is de kop afgebroken. Dit deel zit vast in de draaiknop en in de kraan zit nog een stuk bovendeel die ook stuk is. Deze moet eruit gehaald worden en vervangen worden. Wat zijn de kosten voor het eventueel vervangen van het bovendeel inclusief verwijderen of wat zijn de kosten voor het plaatsen van een nieuwe kraan?

Keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen. Het is een 2 gats keramische keukenkraan. Ik wil de keukenkraan graag zelf aanschaffen, eventueel extra onderdelen nemen jullie mee?

Kraan vervangen

Ik wil graag mijn huidige kraan vervangen door dezelfde kraan ( Grohe Eurosmart ). Ik heb hem zelf al in huis dus het hoeft alleen vervangen te worden.

Wastafelkraan vervangen

Ik wil graag een wastafelkraan laten vervangen. Een nieuwe kraan is reeds in mijn bezit.

keuken Boiler en kraan vervangen want de oude boiler lekt

Ik wil een nieuwe Grohe red new duo keuken boiler en kraan plaatsen ter vervanging van oude die lekt. De oude materialen mogen afgevoerd worden door de vakman.