Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraan vervangen

Kraan vervangen

Ik wil een kraan die ik zelf heb besteld, laten vervangen in de toiletruimte.

Kraan vervangen

Huidige kraan lekt. graag hulp bij uitzoeken nieuwe kraan (soort gelijk) en kraan monteren. Foto's bijgevoegd van huidige kraan.

buitenkraan vervangen

Ik zoek een loodgieter die mijn buitenkraan kan vervangen. Buurkinderen zetten regelmatig de buitenkraan open. Kan de kraan vervangen worden door 1 waar de het draaigedeelte tijdelijk verwijderd kan worden.

Thermostaat en kraan van stoomcabine vervangen

De thermostaat en de 5 wegskraan van mijn Aquazura DB5C.009s stoomcabine moeten vervangen worden: 1 Binnenwerk Thermomat THKR0011 1 Binnenwerk 5-wegkraan DBSI9999

Installeren douchesysteem en kitten doucheruimte

Onlangs heb ik een nieuw douchesysteem gekocht die ik graag zou laten installeren. Het gaat om een regendouche inclusief kraan (zie bijlage). Momenteel hangt er al een soortgelijk systeem, dus het vervangen zou niet heel moeilijk moeten zijn. Daarnaast wil ik graag met het oog op onderhoud direct de doucheruimte opnieuw laten kitten.

Kraan en leidingen vervangen in waterput

Ik heb een lekkende kraan in de waterput bij voordeur. Deze dient vervangen te worden. Ik kijk graag samen met de vakman de huidige situatie na, want het eea zal vervangen moeten worden qua leidingen etc.

Ucosan stoomcabine thermostaatkraan repareren of vervangen

In 2008 heb ik een Ucosan Artica 121 stoomdouche aangeschaft. Nu heb ik een groot probleem met mijn thermostaatkraan want de temperatuur is niet meer in te stellen omdat de instelling zwaar loopt of helemaal niet meer. Waarschijnlijk moet de kraan vervangen worden.

CV Ketel vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van onze 23 jaar oude CV ketel. Het betreft een hoekwoning uit de jaren 80 met een oppervlakte van 105 m2. Graag willen we tegelijkertijd de douche en kraan in de keuken van warm water kunnen voorzien. Prijs is een belangrijke factor in onze besluitvorming.

Keukenkraan laten vervangen

Ik wil een oude keuken kraan laten vervangen door een nieuwe kraan.

Gaskraan vervangen en checken op gaslekkages

Ik wil de gaskraan in de keuken vervangen door een rechte kraan. Dit hebben we zelf geprobeerd alleen draait een leiding in de gas-kast mee. Nu zijn we bang voor lekkages, en kan de kraan ook niet vervangen worden. We hebben de rechte kraan en teflon tape al aangeschaft.

Partners

Partners van Casius