Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraan vervangen

Kraan vervangen

2x kraantjes vervangen ivm (druppel) lekkage in de meterkast, daar zit namelijk de hoofdaansluiting stadsverwarming.

Quooker kraan

Binnenwerk quooker kraan moet vervangen worden.

Keramische wastafel vervangen en aansluiten

Defecte keramische wastafel demonteren en nieuwe keramische wastafel monteren (exclusief leveren nieuwe wastafel, ik heb al een nieuwe wastafel in bezit). Kraan van defecte wastafel overzetten op nieuwe wastafel en aansluiten op de waterleidingen (warm en koud), inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal. Nieuwe wastafel aansluiten op riolering, inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal.

Lekkende wasbakkraan vervangen

Reeds een nieuwe kraan bij Praxis gekocht, maar geen materialen om deze te vervangen.

Keukenkraan vervangen

In de keuken van het appartement dat we verhuren is de bestaande keukenkraan van Ikea defect. Ik wil hem laten vervangen door een nieuwe Keukenkraan, ook van Ikea. Ik zoek iemand die die kraan kan monteren.

Koud/warm water verleggen en plaatsen kraan

Douchekraan heeft een hartafstand van 6 centimeter en een beetje uit het midden en dit willen wij in het midden. Dit moet vervangen worden door moderne kraan met hartafstand 15 cm. Kortom koud en warm water moet verlegd worden, ongeveer 25 cm. zie foto Graag de oude kraan laten verwijderen. Nieuwe kraan en douche hebben wij.

Lekkage douchecabine verhelpen en (houten)wand vervangen en afwerken

Onze douche lekt. We hebben iemand laten kijken en aan de douchebak en de kraan kan het niet liggen. Beiden zijn heel goed afgekit. We hebben een wand en die staat een beetje bol en er zitten scheuren in de voegen. We vermoeden dat daarachter een lekkage zit. Er zitten tegels op van ongeveer 30 x 40 cm. We hebben een houtskelet huis. De wand is van OSB-platen en daar zitten de tegels op. Ik denk dat de wand ongeveer 2,30 meter hoog is en 90 cm breed. Ik denk dat de wand eruit gehaald moet worden en er een nieuwe plaat moet komen. Over de afwerking willen we graag advies. Mogelijk geen tegels meer. We hebben een marmeren badkamer, de wand willen we dan misschien in een contrasterende kleur. De douchecabine mag vervangen worden, maar hoeft niet.

Thermostaatkraan douche vervangen of repareren

De thermosstaatkraan in de douche geeft een scherp piepgeluid als de warmwaterkraan een tijdje openstaat. Dit kan uiteraard aan het binnenwerk liggen. Betreft een Grohe thermostaat kraan. De piep is bij de buren duidelijk te horen. We willen een nieuwe kraan aanschaffen, als de huidige niet gerepareerd kan worden of te duur is om te repareren. Het kleinmateriaal moet de loodgieter zelf even meenemen, waarvoor wij dan uiteraard de kosten betalen.

Keukenkraan aan boiler vervangen

Mengkraan in keuken, aangesloten aan kleine boiler, laten vervangen. Leidingen en koppelingen zijn er dus al. We hebben nog geen kraan gekocht.

Wasbak (onderbouw) en kraan in de badkamer vervangen

Wij willen de kraan en waskom in de badkamer laten vervangen. Wij hebben nu een 1-gats wastafel mengkraan en willen hem met dezelfde soort kraan (Grohe) zonder waste vervangen. De huidige wasbak willen wij met dezelfde soort keramiek onderbouw waskom vervangen. Graag offerte voor de vervanging van de waskom+kraan en afvoerbuis, sifon en aansluitmateriaal voor leidingwerk + montage. Wij kopen de nieuwe kraan en waskom.

Partners

Partners van Casius