Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraan en sanitair aanpassen en verleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraan en sanitair aanpassen en verleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraan en sanitair aanpassen en verleggen

Kraan en sanitair aanpassen en verleggen

Ik heb 2 klussen. Namelijk: een kraan in de bijschuur naar buiten verplaatsen (door de muur), zodat wij buiten een kraan hebben. Verder is er een toilet met een extra water aansluiting, daar willen wij een douchekop met slang op plaatsen. Als het goed is, hebben wij de juiste spullen hiervoor in huis.

Warmtepompboiler installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij zijn op zoek naar een totaal oplossing voor de bouw van een uniek nieuwbouwproject. Het gaat om een zogezegd tiny huis. We zoeken een partner om een mooi duurzaam totaal systeem hiervoor te realiseren. Verwarming van de ruimte (1 ruimte) van circa 16m2, en verwarming voor warmwater voor douche en keuken (1 warmwater kraan). De woning heeft een hoge isolatiewaarde en het verbruik zal laag liggen. Graag per mail contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Toiletruimte verbouwen en voorbereidend werk in de keuken

Er moet een nieuwe koelkastruimte komen. Hier moet een stuk onnodig laminaat worden verwijderd, de deurkozijn van de keuken- / haldeur moeten worden weg gesloopt en hierin moet een wandcontactdoos gemaakt worden voor de koelkast en vriezer. In de toiletruimte moet het sanitair uit de huidige toiletruimte gesloopt worden, de huidige deurpost en 2 muurtjes van het toilet moeten worden afgebroken en dan moeten er 2 nieuwe muurtjes worden opgebouwd, zodat er in de huidige hal nog 60 cm overblijft voor een inbouwkoelkast. Het plafond moet weer geëgaliseerd worden op de plek waar de toiletruimte is vergroot (bijvoorbeeld door gipsplaten te gebruiken). Er moeten gleuven gefreesd worden in de muur voor het verleggen van de leidingen. De water-, afvoer- en stroomleidingen moeten indien nodig verlegd worden. De nieuwe muurtjes moeten worden geëgaliseerd. We willen de huidige keuken- / haldeur opnieuw gebruiken. Hiervoor moet een kozijn gebouwd worden op de plek waar nu de verwarming zit. De tegels, het hangend toilet en wastafeltje moeten opnieuw geplaatst worden. In de hal moet de verwarming en de leidingen verplaatst worden i.v.m. verplaatsing van de toiletdeur. De vloer dient gerepareerd te worden op de plek waar de leidingen zich eerst bevonden. In de keuken willen we door een keukenspecialist (al uitbesteed) een nieuwe keuken laten plaatsen. Hiervoor moeten we zelf voorbereidingen laten treffen m.b.t. het leidingwerk. De vaatwasser, kraan, het gasfornuis en de wasemkap blijven op dezelfde positie, dus we verwachten hiervan niet veel werk. Wel moeten er sowieso 2 sleuven gevreesd worden voor nieuwe stopcontacten. Dan moet de muren worden afgewerkt na de keukenverbouwing. We willen dat het muurtje rondom de koelkast vanaf de keukenzijde opnieuw gestuukt wordt, zodat alles weer strak egaal is. Zelf kunnen we het verfwerk doen. Zie ook de plattegrond in de bijlage voor verandering van muren, verwarming, koelkastruimte etc.

Kraan van de douche-/stoomcabine repareren

Onze douche-stoomcabine is toe aan een opknapbeurt, de regendouche boven lekt, de kraan gaat stroef en de thermostaatknop is bijna helemaal niet meer te verstellen. Het display functioneert wel goed, dus hier hoeft niets aan gedaan te worden. Ik weet niet welk merk het is, op de spiegel staat " Delux Sanitair ". De cabine is 9 jaar oud.

Lekkage dak en sanitair repareren

De kraan in de keuken lekt, deze wil ik laten vervangen. Het toilet in de badkamer loopt door dus dit moet ook even nagekeken worden. Daarbij wil ik het platte dak met bitumen laten controleren, het vertoont lekkage dus er zal wellicht een stukje bitumen moeten worden vervangen.

Toiletpot met stortbak monteren

Graag laat ik de toiletpot, staand, met mogelijk een duoblok vervangen. Het fonteintje en de kraan moeten ook vervangen worden. Het oude sanitair dient de vakman af te voeren.

Sanitair in de badkamer vervangen

De huidige wasbak dient verwijderd te worden. Vervolgens een nieuw badmeubel plaatsen en aansluiten, een nieuwe douchewand en douchedeur plaatsen en een nieuwe keuken kraan aansluiten. Deze materialen schaffen wij zelf aan via de Karwei.

Onderhoud aan verwarming en sanitair

Onderhoud verwarming en lekke kraan badkamer.

Sanitair installeren

Nieuwe spullen installeren na oude verwijderen. 1)-kraan in keuken 2)-wc-waterreservoir begane grond 3)-wc-duobloc 1e etage De verwijderde spullen worden door gebruiker afgevoerd. Graag telefonische prijsindicatie. Materialen zijn bij Praxis gekocht.

Het installeren en inbouwen van een ...

Het installeren en inbouwen van een praxis ligbad cusio 170x75, het afwerken ervan, verlagen van bestaand waterleiding buizen en het vervangen van de douche kraan met een douche/bad kraan. Het vervangen/aanbrengen van wastafel en wastafel kraan. Het installeren van een vaatwasser aansluiting in de keuken en plaatsen van de afvoer ervan. Sanitair is aangeschaft.