Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraan plaatsen in de keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraan plaatsen in de keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraan plaatsen in de keuken

Douchekraan moet worden vervangen

De huidige kraan moet vervangen worden omdat de thermostaat in de kraan niet werkt. Aangezien ik niet koud wil douchen wil ik de kraan zo snel mogelijk laten vervangen. Het gaat hier dus om het verwijderen en het plaatsen van een douchekraan.

Keukenkraan monteren

Ik wil een nieuwe keuken kraan kopen en laten plaatsen. Graag de oude kraan verwijderen en afvoeren.

Monteren van een nieuwe keukenkraan

Heb vandaag nieuwe kraan gekocht bij Praxis voor in de keuken. Merk Grohe wave cosmopolitan. Klus is verwijderen van oude kraan en plaatsen van de nieuwe. De huidige kraan is onlangs gaan lekken

Mengkraan in de douche monteren

Graag het plaatsen van een douche mengkraan! De oude kraan verwijderen. De nieuwe is al in huis.

Designradiator op bestaande aansluiting aansluiten

Ik wil een designradiator laten plaatsen. De leidingen moeten aangepast worden omdat er eerst een normale radiator zat. Vervolgens moet een badkamermeubel van 60 cm breed geplaatst worden inclusief wasbak, kraan en afvoer. Als laatst moet er een duoblok geplaatst worden.

Wastafel vervangen

Ik wil graag een wastafel laten plaatsen. De oude wastafel dient verwijderd te worden. Indien mogelijk de huidige kraan en syphon opnieuw gebruiken. De vakman mag het puin afvoeren.

Regendouche en kraan plaatsen

Wij willen een regendouche set (Aquavive type Kila) en keuken mengkraan (Aquazuro type Salerno) laten plaatsen ter vervanging van de oude kranen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Keukenkraan plaatsen

De keukenkraan is al bij Praxis gekocht. Aansluiting voor de kraan is er ook al. Graag iemand die 'm installeert.

Badkraan monteren

Graag een offerte voor het vervangen van een badmengkraan. Oude eerst verwijderen en nieuwe plaatsen. Ik schaf zelf de nieuwe kraan aan.

Nieuwe wastafel met kraan laten plaatsen

Ik wil een nieuwe wastafel met nieuwe kraan laten plaatsen. Deze ga ik uitzoeken bij de Gamma.

Partners

Partners van Casius