Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Knoppen CV vervangen door thermosstaatknoppen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: knoppen CV vervangen door thermosstaatknoppen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: knoppen CV vervangen door thermosstaatknoppen

Honeywell cv repareren of vervangen en radiator knoppen repareren

Ik wil mijn motor van cv Honeywell laten repareren of vervangen. Mogelijk blijft de veer steken. Daarnaast zitten 2 radiator knoppen die niet goed draaien.

Installeren van de Evohome

Ik zoek een CV-installateur die een evohome opentherm kan plaatsen/aansluiten met 2 extra radiator knoppen en deze laten installeren. Er dient niets verwijderd te worden ten behoeve hiervan. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Knoppen CV vervangen door thermosstaatknoppen

In de woonkamer zijn twee knoppen van de radiatoren die vervangen moeten worden voor thermostaatknoppen.

Stadsverwarmingssysteem vervangen en radiatoren repareren

Graag wil ik iemand die naar onze CV/Stadsverwarming installatie komt kijken. Sommige radiatoren werken niet, terwijl de andere gewoon wel werken. Een jaar of anderhalf jaar terug zijn de knoppen vervangen door thermostaatknoppen. Wanneer het laatste onderhoud geweest is, weet ik niet. Daarnaast wil ik het hele systeem laten vervangen. Het systeem is ouderwets, staat altijd aan. Kunt u vrijblijvend en zonder kosten voor beide een offerte opmaken?

Aanleg van een cv-installatie

Wij hebben een jaren dertig woning gekocht, waarvan wij op 1 juni de sleutel krijgen. Wij willen daar de bestaande gaskachel laten demonteren en afvoeren en de gasleiding laten afdichten. Onze wens is om in de hele woning cv aan te laten leggen. Het gaat om het (eventueel leveren en) installeren van een Remeha Calenta 40 hr-combi, incl. expansievat en leidingen naar buiten. Verder om het (eventueel leveren en) monteren van 10 stuks Thermrad radiatoren en 1 stuks Veraline radiator: 2 van 1.499W, 1 van 2.509W, 1 van 2.005W, 1 van 1. 122W, 1 van 2. 702W, 1 van 2.055W, 1 van 801W, 1 van 1.159W (Veraline handdoekradiator), 2 van 2.213W. Ik ontvang graag een offerte, inclusief leidingwerk, thermostaat, knoppen en bevestigingsmateriaal. Leidingen moeten langs de muur omhoog naar de zolderverdieping waar de cv-ketel komt te hangen. Het werk kan starten op 2 juni 2016. De prijs is vast. Meerwerk is alleen voor aanvang van de werkzaamheden bespreekbaar. Indien opdrachtnemer ook de Remeha en radiatoren in haar scope wil opnemen, graag separaat begroten zodat overzichtelijk is wat daarvan de kosten zijn. Opdrachtnemer mag in dat geval ook optioneel een gelijkwaardige cv-ketel aanbieden. Foto's zijn op Funda beschikbaar.

Radiatorknoppen vervangen

2 cv radiator knoppen vervangen

Nakijken CV ketel en radiatoren

Enkele verwarmingen worden niet warm en op de meeste verwarmingen zitten geen knoppen. Verwarmingen die aan moeten kunnen niet aan en anders om. Het is een groot pand. Onder is café en boven een grote woning. Er zijn 2 thermostaten aangesloten op 1 ketel. 1 daarvan hangt in de gang naast de voordeur. Kan deze niet beter boven in de woonkamer hangen? Graag hadden wij offertes voor de herstelwerkzaamheden en nakijken van de CV.

Nieuwe CV ketel

CV ketel vervangen en nieuwe knoppen op de verwarmming en een termostaat

Nieuwe CV aanleggen

Woning van 80 m2. Ik ben bezig met aankoop van deze woning. Op 3 hoog met aangrenzende zolder van 25 m2 wordt leeg opgeleverd. De oude CV zit er nog in maar moet volledig vervangen worden; 10 radiatoren, waaronder 1 voor kleine badkamer, 2 voor de bovenliggende zolderverdieping. 1 radiator in keuken 4 huiskamer (grote ruimte) 2 slaapkamers (klein) Prijs voor vervangen radiatoren, thermostaat(knoppen) en CV ketel plaatsen (alles moet ook nog aangekocht worden). Oude materialen graag weghalen, indien mogelijk. Graag een prijsopgave voor de volledige klus.

Vervangen radiatorknoppen

We hebben op onze cv-verwarmingsinstallatie nog de standaard knoppen en willen die graag vervangen door thermostaatknoppen. In totaal 9 stuks. Eventueel radiator plaatsen in bijkeuken. Levering door vakman graag.