Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming

Honeywell evo home systeem installeren

In een appartement in Rotterdam, thermostaat vervangen door evo home systeem, 6 radiator knoppen, 4 ruimtes, 1 klep vervangen bij warmte wisselaar en instellen

Klep voor stadsverwarming en thermostaat plaatsen

Ik wil graag een thermostaat klep laten plaatsen bij de ingang van mijn stads verwarming, zodat ik een thermostaat hierop kan aansluiten. Het gaat dus alleen om het plaatsen van de klep, het installeren van de thermostaat kan ik zelf.

Stadsverwarming thermostaat klep tikt, klep waarschijnlijk defect

In de meterkast waar de aansluiting stadsverwarming van Eneco zit, tikt de klepaansturing. Als de stekker van de kamer thermostaat uit genomen is houdt het op. Zie foto. Het witte puntje veroorzaakt het tikken

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Een aantal weken geleden is Eneco bij ons langs geweest om te checken waarom de verwarming het niet meer doet. Ze hebben vastgesteld dat de thermostaatkraan/klep (die normaal gesproken is aangesloten op de hoofdkraan) in de meterkast niet meer reageert op de centrale thermostaat in de huiskamer. Zij repareren dit niet omdat het niet binnen hun dienstverlening valt. De thermostaatkraan/klep is nu losgekoppeld zodat we tijdelijk handmatig de warmwatertoevoer kunnen regelen, indien nodig met de hoofdkranen. Of de klep kapot is, of de trafo of dat het hem in de aansturing zit weet ik overigens niet.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

De temperatuur blijft oplopen tot boven de ingestelde waarde van de thermostaat. De motor van de stadsverwarming regelt wel terug, maar het lijkt erop dat de klep iets open blijft staan. Hierdoor blijft een klein beetje stadsverwarmingswater door de verwarming stromen. Graag zou ik iemand de klep laten maken en als dat nodig is de motor ook direct vervangen. De oude klep kan afgevoerd worden.

Thermostaat voor stadsverwarming vervangen incl regelklep, plus twee convectoren

Nodig: Nieuwe klep voor thermostaat in de stadsverwarming Thermostaat (hoeft geen slimme te zijn) Twee radiatoren moeten worden vervangen door convectoren. Leidingen zitten al op hun plek, één radiatiorthermostaat aanwezig, de ander moet nog worden gemonteerd. Convectoren in principe Jaga Strada wand wit, type 10 140 cm lang en 40 cm hoog en type 11 120 lang en 60 hoog (ongeveer), details later vermelden (aansluiting rechts/links etc). Eventueel kan ik radiatoren ook zelf bestellen.

Klep van de stadsverwarming vervangen

Klep van de stadsverwarming vervangen. De klep reageert niet meer op de thermostaat en blijft open staan. Graag wil ik deze laten vervangen. Wij hebben stadsverwarming.

Klep voor stadsverwarming en wifi thermostaat plaatsen

Ik wil graag een klep stadsverwarming laten plaatsen tezamen met een thermostaat regelbaar via wifi en google home. Hiervoor graag een prijsopgaaf. Verwarming wordt nu geregeld met de thermostaatknoppen. In de huiskamer zit de knop nachtstand.

Klep stadsverwarming plaatsen

Aansluiten van 2-weg klep en installeren kamer thermostaat. Voor het werk zijn ongeveer de volgende spullen nodig: Een thermostaat is al aanwezig, moet wel door verbonden worden 2 draad naar de woonkamer en een 2-weg klep stadsverwarming.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Ik wil graag de stadsverwarming klep laten vervangen. Wellicht in combinatie met een kamer thermostaat, huidige is nog wel bruikbaar. (220volt) aansluiting op deze kamer thermostaat.

Partners

Partners van Casius