Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klep in de open haard repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klep in de open haard repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klep in de open haard repareren

Houtkachel aansluiten op aanwezige rookgasafvoer

Nieuwe houtkachel aansluiten op reeds geflexte dubbelwandige RVS rookgasafvoer van rond 25 cm en binnenpijp 20 cm. Was van bestaande open haard. De kachel is 90 cm hoog en het plafond 245 cm. De muur, plafond en vloer zijn reeds gestuct, gelegd en geverfd zie bijgesloten foto's. Benodigde kachelpijpen zwart 15 cm rond en 2 mm dik en bochten/versleping met klep, rozet en nisbus moeten ook meegeleverd worden daar ik niet exact weet wat ik nodig heb en wie dit kan leveren. Montage liefst zo snel mogelijk daar kachel nu in de woonkamer staat. Ik hoor graag van u.

Klep in de schoorsteen plaatsen

De klep in mijn gemetselde open haard is verdwenen en wij willen een nieuwe. De globale afmetingen is 20 x 30 cm. De open haard is gevestigd in het midden van de woonkamer. Het afvoeren van het afval kan, maar moet eerst worden overlegd worden.

Regelklep in open haard vervangen

De klep in onze open haard is doorgeroest en zit muurvast. We zijn op zoek naar iemand die een nieuwe klep kan maken en installeren.

Klep in open haard repareren

De klep in onze open haard is doorgeroest en zit muurvast. Hierdoor komt er veel kou binnen en kunnen we de open haard niet meer gebruiken. We zijn op zoek naar iemand die een nieuwe klep kan maken en installeren.

Schoorsteenklep naar schoorsteen plaatsen

Ik heb een gemetselde open haard, waarvan de klep klem zit. De klep zit in het rookkanaal en is met een ketting te bedienen, waardoor ik altijd vieze handen kreeg na het openen/sluiten van de klep. Is het mogelijk om de klep te vervangen met een klep die van buiten het rookkanaal is te bedienen? De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Klep in de open haard repareren

Het klepje van de open haard in onze recreatiewoning is verbogen door een vluchtende kat die door de schoorsteen verdween. We laten de klep graag herstellen na dit bijzondere voorval!

Klep in open haard repareren

De afsluitklep in onze openhaard ontbreekt. De globale afmeting is 20 x 23 cm. Hierdoor komt in winter veel koude lucht in de kamer en kan ik de trek niet temperen. Kunt u zo'n luchtklep monteren? Als bijlage foto voor globale indruk van open haard.

Klep in het schoorsteenkanaal plaatsen

In onze open haard zit geen luchtklep. Hierdoor komt in winter veel koude lucht in de kamer. Kunt u zo'n luchtklep monteren? Als bijlage foto voor globale indruk van open haard.

Klep in het schoorsteenkanaal plaatsen

De klep in mijn gemetselde open haard is verdwenen en wij willen een nieuwe. Globale afmetingen 30 cm bij 70 cm. De open haard is gevestigd in het midden van de woonkamer. Afvoer van het afval kan, maar moet eerst worden overlegd met de klant.

Klep in open haard repareren

Ik wil graag een afsluitklepje (ongeveer 15 cm * 15 cm) in mijn rookkanaal laten zetten. Oude ontbreekt maar heeft er wel gezeten. In het rook kanaal zit een dwarsstangetje waar klep aan heeft gezeten.

Partners

Partners van Casius