Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude kickspace vervangen door een geluidsarme? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude kickspace vervangen door een geluidsarme. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude kickspace vervangen door een geluidsarme

Oude kickspace vervangen door een geluidsarme

Wij hebben in de keuken een lawaaierige oude kickspace. Willen deze laten vervangen door een nog aan te schaffen nieuwe. Dus: 1, advies welke geluidsarme kickspace 2 aankoop geadviseerde kickspace 3 demontage oude kickspace 4 plaatsing nieuwe kickspace PS in bestaande plint is een opening van 510 bij 100 mm.

Vloerverwarming aanbrengen in meerdere ruimtes

Woonkamer, keuken en WC, ongeveer 25 m2 bij elkaar. Nu met aan de voorzijde een lange radiator en aan de achterzijde een kickspace. Beide wil ik laten vervangen door gefreesde vloerverwarming. Voorwerk verricht ik zelf. Graag op kort termijn.

HR ketel vervangen

Ik wil de Nefit Smartline ketel vervangen, samen met kickspace inclusief een nieuwe thermostaat. Ik wil graag overleggen wat het beste is om deze mee te vervangen.

Myson kickspace vervangen

Onze Kickspace verwarming is aan vervanging toe. Hij zit er 20 jaar in en ventilator piept en kraakt. Ik meen dat wij een Kickspace 600 hebben.

Radiatoren verwijderen en plaatsen

Ik heb nu een horizontale verwarming met 3 platen 210 cm x 50 cm in mijn woonkamer en deze moet vervangen worden door een verticale platte radiator van 50 x 200 cm (maximaal 220 cm). Ook wil ik een 'kickspace' verwarming in mijn keuken en volgens mij moet er ook een kamerthermostaat komen. Ik heb stadsverwarming.

Myson kickspace vervangen

Ik wil een kapotte kickspace laten vervangen. Het merk is een Myson kickspace 600. het RVS rooster is aanwezig. Klant wenst graag na 18.00 uur gebeld te worden voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Kickspace plintverwarming vervangen

Kickspace onder het keukenblok is defect en dient te worden vervangen

Kickspace plintverwarming vervangen

Mijn huidige Kick Space plintverwarming is kapot. Deze wil ik laten vervangen door een nieuwe die ik al in bezit heb. Betreft dus demonteren (inclusief cv legen) oude Kick Space en aansluiten/installeren nieuwe Kick Space (inclusief cv vullen)

Kickspace vervangen in de keuken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van een kickspace 600 plintverwarming.

Ik wil een convector laten vervangen ...

Ik wil een convector laten vervangen door een kickspace unit. De conventor zit in de keuken zo'n 1,5 meter van de plek waar de kickspace moet komen. De kickspace moet verwerkt worden in de plint van het goodsteenkastje. De leidingen moeten dus verplaatst worden en waarschijnlijk ingevreest in de vloer.