Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Keuringsrapport voor gas, water en elektra laten maken

In mijn vernieuwbouw woning wil ik de gas, elektra en water laten keuren door een erkend bedrijf conform bouwbesluit.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik zoek een partij die een keuringsrapport kan maken van gas en elektra voor een splitsingsvergunning. Verdere zaken bespreek ik met de vakman.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik wil graag een keuringsrapport voor het gas en elektra voor een splitsingsvergunning.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Voor het splitsen van een meer verdiepingen huis in afzonderlijke appartementen is een keuringsrapport gas en elektra nodig. De gas en electra installaties wijzigingen niet na de splitsing. Het gaat uitsluitend om het keuren ervan. De gemeente accepteert uitsluitend een keuringsrapport van een erkend installatiebedrijf.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik zoek een partij die een keuringsrapport van gas en elektra van een erkend installatiebedrijf voor mij kan opstellen. Een rapport van een waarborginstallateur dient te zijn voorzien van een waarborgregistratienummer. Het is nodig voor een splitsingsvergunning om een woning op te splitsen. Het moet gaan voldoen aan de eisen die de gemeente

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Hierbij vraag ik een offerte aan voor het maken van een keuringsrapport van gas en elektra voor het splitsen van een pand.

Keuringsrapport voor gas en elektra laten maken

Wij zijn op zoek naar gecertificeerd bureau dat de gas en electra kan keuren van 7 wooneenheden gelegen in twee aan elkaar grenzende panden. Keuringsrapport voor gas en elektra laten maken voor een splitsingsvergunning

Keuringsrapport voor een splitsingsvergunning maken

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning voor een pand met 3 appartementen in Amsterdam.

Keuringsrapport en aanleggen gasaansluiting foodtruck

Ik heb een La Plancha op gas in de foodtruck. Nu moet daar een speciale gasaansluiting voor komen (met koperen buizen). Heb ik ook een druk meter nodig en moet het een speciale horecavariant zijn? Graag een passende offerte.

Keuringsrapport voor gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik wil een keuringsrapport voor een splitsingsvergunning in een pand waar 10 jaar geleden alles vernieuwd is. Het zijn 4 appartementen. Graag zo snel mogelijk uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius