Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuren gasleidingen foodtruck? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuren gasleidingen foodtruck. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuren gasleidingen foodtruck

keuren gasleidingen foodtruck

Ik zoek een leidingsexpert die mijn foodtruck kan keuren op het gebied van gasleidingen. Het gaat dus om het afpersen nakijken van de gas installatie.

Keuringsrapport gasaansluiting in foodtruck

Ik zoek een installateur die onze gasleidingen en systeem kan keuren. Het betreft een foodtruck.

Gasleidingen druk / lektesten en keuren

Druk/lektesten van een nieuwe aangelegd gasleiding van 28mm2 +/- 4m vanuit de gasmeter naar een gasheater in een loods.

Gasleiding keuren voor de verzekering

Ik heb een snackwagen op een standplaats die aangesloten is op aardgas. Graag wil ik alles laten keuren voor de verzekering om aan alle eisen te voldoen. Er lopen vaste gasleidingen vanaf de meterkast naar de aansluiting waar ik de wagen met een flexibele slang aansluit op het koppelstuk.

Gasleidingen laten keuren

Wij hebben 3 jaar geleden onze gasleiding laten verlengen door een loodgieter. Wij willen deze nu laten keuren. Hierbij willen we ook graag een keuringsrapport. Wat zijn hiervan de kosten?

Gasleidingen laten keuren

Nieuwe gasleiding aangelegd. Hiervoor moeten wij een keuringsrapport laten opstellen. Naast onze woning eventueel ook van 2 andere buren.

Gasleiding vervangen en keuren

De gasleidingen dient te worden vervangen onder de woning en daarna gekeurd worden volgens de Nen. De afstand tussen de meterkast en de keuken is ongeveer 8 meter.

Gasleiding keuren

We hebben sinds kort een andere woning en willen weten of de gasleidingen veilig zijn. Ik heb me laten vertellen, dat het daartoe afgeperst moet worden. Graag een offerte daarvoor.

Gasleidingen laten keuren

In opdracht van een klant gaan wij een gasleiding vervangen waar een officieel erkend keuringsrapport voor moet komen nadat wij de werkzaamheden gedaan hebben. Graag vernemen wij hoe dit werkt en wat de kosten zijn.

Gasleidingen afdoppen

Wij moeten van de gemeente onze gasleiding laten vervangen en laten keuren. Wij koken niet op gas maar op een keramische kookplaat. Ik hoorde dat we dan de gasleiding kunnen laten afdoppen en een keuringsrapport kunnen laten maken. Zou u mij een vrijblijvende offerte kunnen sturen wat dat gaat kosten?