Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenraam vervangen door Grohe kraan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenraam vervangen door Grohe kraan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenraam vervangen door Grohe kraan

Keukenraam vervangen door Grohe kraan

In de keuken de ouderenzorg kraan eruit, en een nieuwe Grohe kraan weer installeren.

Keukenkraan op het aanrechtblad vernieuwen

Vervangen keukenkraan op het aanrechtblad. Om de keukenraam te vervangen moet in het keukenkastje onder de kraan eerst de boiler gedemonteerd worden. De kraan is al aangeschaft en aanwezig.

Radiator vervangen en inbouwvaatwasser installeren

Nieuwe standaard radiator verplaatsen en vervangen in de keuken om ruimte te maken voor inbouw vaatwasser. Nieuwe standaard radiator leveren van max 80 cm en 40 cm, vervangen en verplaatsen van onder de keukenraam naar boven de keukenraam (zie foto). Dit om ruimte te maken voor een inbouw vaatwasser. In de keuken is 1 kraan aanwezig naast het keukenblok waarop al een wasmachine is aangesloten. Offerte graag per mail.

De radiator van de keuken zit nu onder ...

De radiator van de keuken zit nu onder het keukenraam. Daar komt over 4 weken een nieuwe keuken te staan. Ik wil de radiator + leidingen verleggen naar de zijmuur van de keuken. Tevens wil ik de radiator vervangen voor een smalle designradiator.