Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkraan vervangen i v m lekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkraan vervangen i v m lekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkraan vervangen i v m lekkage

Keukenkraan monteren

Vervangen keukenkraan

Keukenkraan vervangen

Ik wil mijn keukenkraan vervangen door een nieuwe. De kraan lekt en vertoont wat slijtage na 12 jaar. De huidige kraan is van het merk Damixa. Ik ben van plan een Grohe Start te kopen (foto’s) bijgevoegd. Ik weet niet of de nieuwe kraan past op de opening van de oude en of de aansluitingen hetzelfde zijn. Ik koop de kraan. Het enige materiaal dat ik verder heb zit in de verpakking. Ander extra aansluitingsmateriaal (bijvoorbeeld teflon tape, et cetera ) heb ik niet. Dit moet de loodgieter dus meenemen en maakt onderdeel uit van de offerte.

Keukenkraan en duoblok vervangen

De werkzaamheden zijn als volgt: - Vervangen van een keukenkraan op een aanrechtblad. Toepassen: Handson keukenkraan Thomas - Vervangen van een duoblok in de toiletruimte. Toepassen: Hydra Duoblok met vloerafvoer Het oude materiaal dient te worden afgevoerd door de vakman.

Grohe keukenkraan vervangen

Graag de Grohe keukenkraan vervangen. Ik heb al een nieuwe kraan, zoek een offerte met alleen manuren.

Keukenkraan vervangen

Wij willen de oude keukenkraan vervangen met een nieuwe keukenkraan.

Keukenkraan vervangen

Het gaat om het vervangen van de lekke keukenkraan voor een nieuw exemplaar. Deze is reeds aangeschaft.

Keukenkraan vervangen

Dear Praxis Staff, Can somebody uninstall my water tap that I have in the kitchen and install a new one that I am going to buy at the Praxis? I am attaching the photos of my current tap. Best regards,

Montage van een keukenkraan

De keukenkraan is bijna afgebroken en moet worden vervangen. Als ik de keukenkraan bij Gamma aankoop kan ik dan gebruik maken van een montageservice en zo ja, wat gaat mij dat kosten (buiten de aanschaf van de keukenkraan) en binnen welke tijdtermijn kan dit plaats vinden?

Kapotte keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan vervangen, omdat deze kapot is.

Oude keukenkraan door een nieuwe vervangen

Oude keukenkraan vervangen door nieuwe kraan. Materiaal zojuist gekocht. Zonder afvoeren.