Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkraan vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkraan vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkraan vernieuwen

Kraan in de keuken vernieuwen

Keukenkraan lekt daardoor slaat de verwarming niet meer aan. Verwarmingsmonteur raadt aan een nieuwe kraan te plaatsen, het liefst van Grohe. Klus is dus oude kraan verwijderen en nieuwe kraan monteren. Bij Gamma hebben we een Grohe Feel keukenkraan met uittrekbare mousseur gezien. Deze wilde wij graag dan laten plaatsen.

Keukenkraan vernieuwen

Twee kranen vernieuwen: mengkraan op het keukenblad en de mengkraan van het bad vernieuwen. Zo spoedig mogelijk. Ik kan de kranen zelf kopen, maar als u diverse kranen zelf hebt, ook akkoord.

Keukenkraan laten monteren

Mijn keukenkraan is stuk en die wil ik snel laten vernieuwen ik heb reeds een kraan gekocht bij de Gamma. De oude kraan verwijderen en de nieuwe monteren. De nieuwe kraan is al in huis. Bij voorkeur deze week de kraan vervangen.

Kraan in keuken vernieuwen

Ik wil een nieuwe keukenkraan laten installeren. De kraan lekt al een aantal jaar. Het gaat dus om een nieuwe keukenkraan, ter vervanging van de oude. Of er iets aan het leidingwerk moet gebeuren, dat weet ik niet. Ik ga zelf de kraan aanschaffen.

Keukenkraan vernieuwen

Ik wil graag mijn keukenkraan laten vervangen.

Keukenkraan vernieuwen

Ik wil graag een keukenkraan demonteren en een nieuwe monteren, de vakman moet bekend zijn met stadsverwarming.

Keukenkraan op het aanrechtblad vernieuwen

Vervangen keukenkraan op het aanrechtblad. Om de keukenraam te vervangen moet in het keukenkastje onder de kraan eerst de boiler gedemonteerd worden. De kraan is al aangeschaft en aanwezig.

Keukenkraan vernieuwen

Oude kraan eraf halen (in verband met een defect onderdeel) en nieuwe kraan (aangeschaft) installeren. Indien mogelijk op korte termijn.

Keukenkraan vernieuwen

Ik wil graag mijn oude keukenkraan vervangen voor een nieuwe kraan.

Kapotte keukenkraan laten vernieuwen

Mijn keukenkraan is kapot en moet vervangen worden. Een nieuwe kraan is in mijn bezit, maar moet nog geplaatst worden. De oude kraan is afgebroken. Kan het op korte termijn?