Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkraan installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkraan installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkraan installeren

Keukenkraan installeren

Ik wil een keukenkraan kopen bij Gamma en deze laten installeren. Wat is de prijs hier voor,ik wil weten of ook voorrijkosten zijn

Grohe Red kookkraan en keukenboiler installeren

Momenteel is onze keukenkraan direct aangesloten op de waterleidingen van de keuken. Warm water komt nu rechtstreeks van de combiketel. Hiervoor in de plaats hebben we de Grohe Red kookkraan gekocht en een close-in keukenboiler. We laten deze hier beide graag installeren. Vooraf ontvang ik graag uw prijsopgave van de installatiekosten.

Keukenkraan en waterreservoirs installeren

Ik wil graag een keukenkraan en twee kunststof waterreservoirs laten monteren. Ik heb de kraan al gekocht, de laaghangende waterreservoirs moet ik eerst nog even opmeten voordat ik ze bij Gamma ga kopen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Keukenkraan installeren

Nieuwe keukenkraan installeren. Een hoge kraan.

Keukenkraan vervangen en keukenboiler installeren

De keukenkraan moet worden vervangen. Tevens wil ik zo mogelijk een keukenboiler laten installeren.

Keukenkraan installeren

Wij willen graag een nieuw keukenkraan laten installeren. De oude kraan lekt en moet vervangen worden. We hebben bij Gamma een Grohe Wave Cosmopolitan kraan aangeschaft. We willen deze laten monteren en horen vooraf graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Kraan in keuken vernieuwen

Ik wil een nieuwe keukenkraan laten installeren. De kraan lekt al een aantal jaar. Het gaat dus om een nieuwe keukenkraan, ter vervanging van de oude. Of er iets aan het leidingwerk moet gebeuren, dat weet ik niet. Ik ga zelf de kraan aanschaffen.

Keukenkraan installeren

Oude keukenkraan demonteren en nieuwe keukenkraan installeren.

Keukenkraan installeren

Ik wil graag mijn bij Gamma gekochte keukenkraan installeren en toiletkraantje vastzetten.

Keukenkraan installeren

Mijn nieuwe keukenkraan installeren, de handleiding is aanwezig. Het is een Grohe Concetto kraan. Op de plek waar de kraan moet komen is nu nog een kraan aanwezig, deze mag worden verwijdert.