Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken afvoer aansluiten op riool? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken afvoer aansluiten op riool. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken afvoer aansluiten op riool

Gas, water en verwarming laten installeren

Wij gaan bezig met de bouw van een huisje van 50 m2 op Camping Vislust. Er zijn hier 4 kamers. We krijgen hier een keuken met gasfornuis. We willen in januari-februari bouwen en klaar zijn in maart. Aanvraag voor offerte voor 1 brander / 4 radiatoren / toiletten (alle installaties) / in keuken gas / water en een wasmachine aansluiting. De werkplek is goed bereikbaar. en de afvoer van het afval kan door de vakman worden gedaan.

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Keuken afvoer aansluiten op riool

Ik zou graag een offerte willen voor het maken van een afvoer van een keuken aan het riool. De keuken wordt later geplaatst.

Afvoer/aansluiting maken voor wasmachine

We moeten voor onze nieuwe wasmachine een aansluiting in de keuken voor de afvoer.

Installatietekening voor een keuken maken

Ik wil een installatietekening laten maken voor mijn nieuwe keuken. De keuken heeft een U-vorm met een apparatenwand en een schiereiland. Ik weet de afmetingen van de keuken, de ruimte en welke apparatuur er in moet komen. Ik wil hem alleen nog niet ergens kopen omdat het huis pas over 11 maanden opgeleverd wordt. De installatietekening moet vrijdag 6 oktober a.s. ingeleverd worden bij de aannemer. Ik kan u een schets van de keuken mailen. Op wand A moet komen: WCD Vriezer WCD Koelkast DWCD warmhoudladen / inbouwkoffieapparaat WCD Combi over 1 WCD Combi oven 2 Op wand B moet komen: DWCD huishoudelijkgebruik Op de vloer onder het schiereiland moet komen: WCD Quooker WCD vaatwasser Perilex kookplaat met downdraft afzuiging pijp warmwater pijp koudwater afvoer gootsteen en vaatwasser

Leidingplan uitvoeren voor nieuwe keuken

Wandcontactdozen in de keuken t.b.v. magnetron, was- en vaatwasmachine, koelkast en vonkontsteking gaskookplaat. Koud- en warmwateraansluiting, afvoer was en vaatwasmachine. Gaskraan verleggen. Extra groep in stoppenkast. Er moet een leidingsplan komen. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval wordt in overleg door met de vakman gedaan.

Aansluiten van een vaatwasser

Ik wil graag een vaatwasser in mijn keuken. Er zit al een afvoer, alleen geen kraan. Ik heb er totaal geen verstand van.

Leidingwerk voor nieuwe keuken aanleggen

Plaatsen Perilex aansluiting voor inductiekookplaat (inclusief groep in meterkast); Plaatsen 2 stopcontacten op aanrecht; Verplaatsen elektra en water aan- en afvoer voor wasmachine en droger (1 meter verder); Water aan- en afvoer voor vaatwasser en wasbak (binnen 1 meter t.o.v. huidige situatie); Verplaatsen afvoerkanaal afzuigkap (er is al een afvoer naar buiten, verplaatsen binnen 1 meter); Verplaatsen elektra voor vaatwasser, twee ovens, afzuigkap en spots.

Demonteren van gietijzeren riool

De klus betreft het monteren van een nieuwe standleiding naar de eerste verdieping. Riool: - Het demonteren van de bestaande gietijzeren riool Toiletruimte: - Het monteren van een Geberit inbouwreservoir, welke door de klant aangeleverd wordt Timing: - Het monteren van een pvc afvoer t.b.v. toilet, fontein, cv-ketel, wasmachine, droger, badkamer en keuken

Installatiewerk op zolder en in de keuken

Ik wil graag de wasmachine toevoer en afvoer laten installeren op zolder. En de CV afsluiten in de keuken. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Partners

Partners van Casius