Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken afvoer aansluiten op riool? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken afvoer aansluiten op riool. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken afvoer aansluiten op riool

Watertoevoer en afvoer in de schuur aanleggen

In mijn schuurtje dat grenst aan de keuken wil ik de wasmachine en droger plaatsen. Hiervoor is nog geen watertoevoer en afvoer. Dit moet goed geïsoleerd worden zodat de leidingen niet bevriezen. Het is nogal koud daar. Ik denk dat jullie via een gat in de muur door de keukenkastjes heen bij de afvoer van de wasbak in de keuken kunnen komen.

Mechanische ventilatie vervangen en systeem reinigen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het vervangen van een mechanische ventilatiebox (afvoer, toevoer is natuurlijk). Op dit moment is er in ons huis een Ubbox MVS-6 geïnstalleerd en aangezien deze oud is en veel geluid produceert, willen we deze vervangen. Ik ben op zoek naar een ventilatiebox met een perilex stekker voor de bediening vanuit de keuken.

Leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken

Wij zoeken een vakman die leidingwerk in onze nieuwbouwwoning in Amsterdam kan verleggen ten behoeve van onze nieuwe keuken. Exacte opleverdatum is nog niet bekend, maar zal eerste kwartaal 2018 zijn. De aansluitpunten zijn aangegeven op de tekening in de bijlage. Gaat onder meer om: water toe- en afvoer een klein stukje verplaatsen, Perilex aansluiting voor inductie installeren en een aantal stopcontacten aanbrengen voor de afzuigkap. Eventueel is het nodig om extra groep in meterkast te maken. Wie kan deze klus volledig op zich nemen en is flexibel om na oplevering van onze woning dit snel te kunnen oppakken? Graag offerte na inventarisatie wat er exact aangepast moet worden, dus een onderbouwde/gespecificeerde offerte.

Kranen voor vaatwasser en toilet plaatsen

Plaatsen kraan keuken voor vaatwasser nieuwbouw huis (geperste leidingen! )afvoer is al wel aanwezig. Gaarne benodigdheden meenemen! Daarnaast ook kraantje plaatsen voor hang wc badkamer, waterpunt is al aanwezig. Indien mogelijk week 49 of 50.

Afvoer keuken ontstoppen

De afvoer ontstoppen, zelf al met trekveer ontstoppings spul en hoge druk bezig geweest. Met vriendelijke groet,

Verstopping van het toilet opheffen

Wij hebben al enige tijd last van een verstopping in het toilet beneden. De afvoer van de spoelbak in de keuken loopt ook niet meer heel goed door. Ik laat dit graag door een loodgieter in orde maken. Ik hoor graag vooraf welke kosten ik kan verwachten.

Badkamerrenovatie en keukenplaatsing

Wij zijn opzoek naar een aannemer waarmee wij een aantal werkzaamheden kunnen uitvoeren: -Een muurtje verwijderen en een deur vervangen met een wand. -Heet en koud water aansluiting en afvoer aanleggen voor een keuken -Eventueel plaatsen van simpele Ikea keuken, als dit voordelig uitpakt tegenover hun eigen plaatsing service -Vloer tegels leggen in badkamer en installeren van douchewand -Heet water leiding en afvoer verleggen voor plaatsing douchecabine, andere badkamer -Installeren douche cabine en een aantal m2 wandtegels plaatsen Onze woning is verdeeld over 3h en 4h (voor), ieder met een eigen ingang en deurbel. Ze zijn momenteel kadastraal samengevoegd als 1 appartement, wij zouden graag dit willen splitsen. Hiervoor heb ik begrepen dat wij een omgeving vergunning moeten aanvragen met duidelijke bouw tekeningen waaruit blijkt dat wij zullen voldoen aan de bouwbesluit eisen voor splitsen in Amsterdam. Er is verder volgens de WABO geen splitsingsvergunning nodig. Hebben jullie hier de nodige kennis voor? Zo ja, zouden wij een afspraak kunnen inplannen om een offerte te maken en te kijken wat hiervoor nodig zal zijn? We laten ons ook graag hierover adviseren.

Elektrische boiler en wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de elektrische boiler van de keuken naar de achtergelegen kamer verplaatsen. Dus tegen de zelfde muurtje maar in een andere ruimte. En tevens ook de aansluiting van de wasmachine. Dus water leiding, afvoer en elektra.

Keukenafvoer weer aansluiten op de riolering

Onze zoon heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1963. We kwamen er achter dat de afvoer van de keuken niet meer op de riolering in de kruipruimte is aangesloten. Kennelijk is die losgeschoten of kapot gegaan. De kruipruimte is goed toegankelijk en hoog genoeg om in te werken. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte voor het herstelwerk.

Keukengeiser vervangen

Wij hebben een open keuken geiser hangen en zouden deze graag willen vervangen voor een gesloten geiser, deze moet de keuken en badkamer voorzien van warm water. En er zou dus een eventuele af/aanvoer gerealiseerd moeten worden, dit zou eventueel kunnen door een raampje in de keuken te vervangen voor een plaatje met afvoer.

Partners

Partners van Casius