Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe ketel leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe ketel leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe ketel leveren en plaatsen

HR-ketel leveren en installeren

Mijn huidige CV is stuk. Is zoek een goedkope HR ketel inclusief installatie. Wellicht ook onderhoudscontract als hier een mooie aanbieding voor is.

Nieuwe cv ketel leveren en installeren

Onze cv ketel werkt niet meer sinds vandaag en hierdoor hebben we geen warm water en verwarming. Graag een offerte voor een goede niet te dure maar kwaliteits ketel aub. Situatie: tussenwoning rijtjeshuis, woning uit 86, redelijk geïsoleerd met o.a. HR++ glas.

Warmtepomp leveren en plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij hebben een opgeknapt huis uit 1951. Dak geïsoleerd, spouwmuurisolatie, vloerverwarming begane grond, eerste verdieping radiatoren. Cv ketel nefit trendline. Gasverbruik gemiddeld 85m3 per maand, electra verbuik gemiddeld 230 kwh per maand. Wij hebben nog geen zonnepanelen maar zijn hier wel naar opzoek.

Leveren en monteren van een VR-ketel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een VR-ketel. Bijvoorbeeld VAIL CV ketel VCW CWAL. Graag inclusief alle kosten/VR ketel/materialen/voorrijkosten en dergelijken. Eventueel tevens een offerte voor het leveren en installeren van Itho eco-fan cve se ra plus rft zender wit. Tevens ontvang ik graag een link naar eventuele reviews. Ik hoor graag van u.

WTW Inventum Ecolution Solo installeren

Graag wil ik een offerte voor het leveren en installeren van een Inventum Ecolution Solo (mechanische ventilatie warmtepomp). De huidige ventilatiebox is rechtsboven de HR-ketel aan de muur gemonteerd en er is ruim voldoende plaats voor een Ecolution Solo (zie overzichtsfoto's in de bijlage). De CV-ketel is een AWB Thermomaster 2HR.

Nieuwe CV ketel monteren

Nieuwe CV-ketel leveren en monteren. Afmeting ongeveer 50 x 67 cm.

Vervangen van de CV-ketel

Ik wil graag de CV ketel in mijn tussenwoning laten vervangen door een CW 5 ketel. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het leveren en plaatsen van de ketel?

Remeha Avanta of Calenta CV-ketel monteren

Installatie van de ketel, demontage van de oude. Afvoer is door mijzelf eventueel mogelijk. Ik kan de ketel leveren (Remeha Avanta of Remeha Calenta), eventuele aanvullende onderdelen door de vakman.

CV leveren en verplaatsen van keuken naar zolder

Opzoek naar een ecologische cv-ketel met de mogelijkheid voor evt. Zonnepanelen, huidige ketel hangt in de keuken. De bedoeling is om de cv naar zolder te verplaatsen (daar hangt tot heden een expansievat) Ik ben offertes aan het vergelijken voor de beste kwaliteit & prijs! Ik hoor graag van jullie. Ps. Spam e-mail en/of reclame word niet gewaardeerd. Met vriendelijke groet,

CV-ketel vervangen

Graag ontvangen wij van u een offerte voor het vervangen van een CV-ketel "CW5". Indien akkoord mag het op korte termijn gebeuren. Uw offerte dient te worden aangeboden conform het demonteren en afvoeren bestaande ketel. Het leveren, aanbrengen en bedrijfsvaardig opleveren van een nieuwe ketel. Wij vertrouwen erop dat u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Partners

Partners van Casius