Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ketel controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ketel controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ketel controleren

Het controleren van een CV-ketel en ventilatiesysteem

Ik zoek een CV-installateur die mijn intergas uit 2007 kan controleren. Ook moet het ventilatiesysteem worden nagekeken. Ik bespreek graag met de vakman wat er allemaal zou moeten gebeuren.

Warmwaterleiding ontkalken en doorspoelen

Ik heb op dit moment weinig druk op de warmwaterkraan in de douche. De monteur die langs kwam om de ketel te controleren gaf aan dat de warmwaterleiding vanaf de ketel naar de badkamer naar alle waarschijnlijkheid moeten worden doorgespoeld en ontkalkt. Hij gaf mij het advies om met een installateur contact op te nemen.

Ketel controleren

Gaat om Nefit Ecomline HR van ongeveer 15 jaar oud. Moet vanaf nu jaarlijks gecontroleerd worden.

Gasleiding laten controleren

Voor de gasleiding en de CV ketel zou ik graag een afspraak willen maken voor een onderhoudsbeurt.

CV ketel aansluiten Remeha Avanta 35c

Aansluiten en in werking stellen van een Avanta 35c HR ketel. Op dit moment hangt de ketel (incl. rookgasafvoer) en zijn de waterleidingen en 2 radiatoren in de woonkamer aangesloten. Het gas moet nog worden aangesloten en de ketel moet nog in werking worden gesteld. Graag heb ik hulp van iemand die de installatie kan controleren en in werking kan stellen.

CV ketel schoonmaken en controleren

Ketel is 5 jaar oud, moet schoongemaakt worden en controle krijgen. Ik wil geen contract, alleen eenmalige service. Op welke brandstof werkt de ketel? Gas Wat is het merk van het stooktoestel? Remeha

Gasleiding controleren en mogelijk vervangen

Bij het afpersen van de gasleiding voor de CV ketel wordt een iets to hoge drukverlies geconstateerd. Dus zou ik graag de leiding laten controleren en zo nodig repareren of vervangen. De leiding loopt door holle ruimtes in de vloer en muur van de begane grond naar de zolder en verspringt een keer 1.5 meter. In totaal zal het om rond 6/7 meter leiding gaan.

Oorzaak van hoog gasverbruik achterhalen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn hoge gasgebruik kan achterhalen. Dit houdt in dat ik graag mijn ketel en leidingen wil laten controleren op defecten en of lekken. De woning is een twee-onder-een-kap.

CV-ketel controleren

Ik heb Intergas Kombi Kompakt 24/18 HRE van 2007. Het onderhoud is al lange tijd niet uitgevoerd en graag laat ik een vakman de ketel controleren en onderhoud geven.

Dakdoorvoer aanbrengen

Ten behoeve van een nieuwe CV ketel moet er een dakdoorvoer komen. Wij hebben een kunstleien dak van ongeveer 20 jaar. Er zijn nog originele leien. Tevens lijkt het er op dat onze zinken dakgoot op een bepaalde plek lekt. Graag laten wij dit controleren en repareren.

Partners

Partners van Casius