Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kapotte boiler vervangen voor een nieuwe? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kapotte boiler vervangen voor een nieuwe. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kapotte boiler vervangen voor een nieuwe

Kapotte boiler vervangen door een nieuwe

Met spoed zou ik zou graag mijn huidige boiler laten vervangen door een nieuwe ( met warmte wisselaar) en laten plaatsen en aansluiten op mijn huidige Nefit hr43 excellent cv installatie. De oude boiler is kapot gegaan. Ik heb een Buderus Logilux type st300 (300 liter), deze is 12 jaar oud en zou verwijdert moeten worden. Deze installatie staat op zolder tweede verdieping. Het huis is meer dan 800 kuub, vrijstaand en heeft 3 badkamers. Ik zou de oude willen vervangen voor een combi. Ik dacht zelf aan de Remeha calenta ace (cw6) of een navit. 9000 I. Graag ontvang ik advies over welke geschikt is en een offerte over hoeveel het zou kosten.

Close in boiler installeren

Wij willen onze kapotte close-in boiler laten vervangen. Deze staat in de kruipruimte onder de keuken.

Keukenboiler vervangen

Ik wil graag onze kapotte boiler (80 liter itho daalderop) laten vervangen voor een nieuwe kleine boiler (10-15 liter). Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude boiler en installeren van de nieuwe boiler. En is het voordeliger om een boiler van hetzelfde merk te kopen of maakt dat niet veel uit? En moet ik naast de boiler ook zo'n boiler aansluit set kopen of andere dingen?

Elektrische boiler vervangen

Kapotte 120 liter electrische boiler vervangen door een even grote.

Boiler vervangen

Het betreft de vervanging van een kapotte nachtstroomboiler. Mijn gedachten gaan uit naar een nieuw exemplaar van 30 liter. Er hangt nu op zolder een 80 liter boiler, op dezelfde plek kan de nieuwe komen. De installateur kan deze ook leveren. Alle leidingen zowel water als elektra zijn aanwezig.

Electrische boiler leveren en plaatsen

Het betreft het vervangen van een kapotte elektrische boiler van 80-100 liter. De vakman mag de nieuwe boiler ook leveren.

Kapotte boiler laten vervangen

Wij hebben een kapotte boiler in een keukenkastje. De boiler is 40 cm hoog, 30 cm breed en 30 cm diep, de inhoud weten we niet. We willen op korte termijn een nieuwe laten plaatsen. Graag uw spoedige reactie. Het gaat hier om een gehuurd kantoorpand.

Boiler vervangen in een winkelpand

Ik wil een nieuwe horizontale boiler van 50 liter en deze moet dan ook aangesloten worden. Er zit nu een kapotte 10 liter boiler die nog verwijderd moet worden. Wat gaat de levering en plaatsing van de nieuwe boiler ongeveer kosten? Het betreft een winkelpand.

Boiler vervangen

De huidige kapotte electrische 50 liter boiler dient vervangen te worden door een nieuwe electrische 80 liter boiler. Boiler is reeds aanwezig.

Kapotte close-in boiler keuken

De close-in boiler in de keuken is kapot, het is een boiler die ook kokend water levert. Graag reparatie. Mogelijk moet de boiler worden vervangen. Graag zo snel mogelijk.