Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kachelpijp installeren en aansluiten op houtkachel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kachelpijp installeren en aansluiten op houtkachel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kachelpijp installeren en aansluiten op houtkachel

Houtkachel installeren

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Kachel (Livin' Flame Lund), kachelpijp en plafond rozet zijn aanwezig. Er loopt een stenen rookkanaal (15 cm breed) vanuit de vloer van de eerste verdieping tot aan de schoorsteen door. Ik weet niet of deze voldoet of dat er een flexibele buis doorheen getrokken moet worden. Mocht dit het geval zijn kan deze dan worden aangeleverd door de monteur?

Kachelpijp installeren en aansluiten op houtkachel

De pijp door een zijwand, of anders door het dak. Daar wil ik graag een deskundig iemand voor hebben. Graag uw offerte inclusief materialen.

Vrijstaande houtkachel installeren

Het gaat om het aansluiten van een vrijstaande houtkachel (merk: Janus 9) in onze nieuwe woonkamer. De kachelpijp zal door het betonnen plafond van de woonkamer moeten gaan, die uitkomt op het balkon erboven.

Houtkachel installeren

Ik wil graag de LivinFlame houtkachel laten installeren, inclusief levering van een grondplaat. De kachelpijp zit in het dak op ongeveer 4 meter hoogte (vide), de kachel komt op de begane grond. Ik hoor graag wat het geheel gaat kosten inclusief de aanschaf van de pijp tussen de kachel en het rookkanaal en de grondplaat.

Kachelpijp en houtkachel installeren

Ik wil een kachelpijp door een platdak heen gemaakt hebben

Houtkachel laten vervangen

Wij hebben in onze recreatiewoning een oude gaskachel staan en willen daar een nieuwe houtkachel van de Gamma laten installeren. De nieuwe kachel is 10 cm minder hoog dan de bestaande. Dit betekent dat de aansluiting van de kachelpijp moet worden gewijzigd. We ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude kachel, wijzigen van de aansluiting en monteren van de nieuwe kachel.

Afvoerpijp installeren voor een allesbrander

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van een kachelpijp voor de allesbrander. De afvoerpijp moet door 2 betonnen verdiepingen en een schuin pannendak worden aangelegd.

Houtkachel installeren

We hebben een houtkachel gekocht. Kachel staat op een parketvloer op hoge pootjes. De aannemer heeft op de juiste hoogte een kachelpijp gemaakt die uit de muur komt. Om er zeker van te zijn dat de houtkachel goed aangesloten wordt, willen we dat graag laten doen door een officiële installateur.

Kachelpijp van houtkachel veranderen

Onze houtkachel heeft een rechte pijp naar het plafond en doordat er veel warmte ontstaat, gaat het stucwerk kapot. wij zoeken naar een vakman die de pijp kan installeren met een knik zodat de afstand van muur naar pijp groter wordt.

Houtkachel en kachelpijp installeren

Kachelpijp dient door plafond (houten) van een aanbouw te gaan, tegen de muur van de eerste verdieping (ongeveer 2,5/3 meter hoog) boven het dak uitsteken (1 meter), de goot van het dak is 28 cm breed, dus de pijp dient met een brede beugel tegen de muur geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius