Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jaga convectorput radiator plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jaga convectorput radiator plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jaga convectorput radiator plaatsen

Jaga convectorput radiator plaatsen

Mijn oude convectorput radiator (foto 1) wil ik vervangen door een nieuwe Jaga radiator ( 1.73 meter lang) (foto 2). De nieuwe radiator heb ik thuis en moet bevestigd worden met parkers aan de kunststof wand van de convectorput ( 1.93 meter) en aangesloten worden aan de bestaande leidingen, die waarschijnlijk wat verplaatst moeten worden. Bij mijn huidige radiator zitten de aansluitopeningen naast elkaar en bij de Jaga radiator boven elkaar. De nieuwe radiator moet ook aan de andere zijde van de convectorput geplaatst worden (kant schuifpui). De huidige zit aan de kamer kant. Ik denk dat het makkelijk is te werken met flexibele leidingen om de nieuwe radiator aan te sluiten. Deze leidingen heb ik niet in huis. Een andere manier vindt ik ook goed als het systeem maar werkt.

Lekke radiator vervangen door een convectorput

Er is een lekkage in de huidige vrijstaande horizontale radiator bij het aansluitpunt van de pijp op de radiator. Deze radiator willen wij daarom vervangen voor een convectorput radiator in de eikenhouten vloer. De naam van de radiator is: Jaga put Mini Canal oprolbare rooster eiken 437W 2300x180x90. Tevens willen wij een radiator op zolder van ongeveer 100 x 100 cm. Er is hiervoor al wel een aansluiting. Deze is bij het schuine dak van de dakkapel. Graag zouden wij advies willen krijgen over mogelijkheden voor radiatoren.

Afhangen convectorputten in bestaande sparingen en aansluiten

De klus omvat het afhangen van 2 reeds op locatie aanwezige Jaga renovatie putten (dus met los kader) in onlangs gezaagde sparingen en het aansluiten (bedrijfsklaar opleveren) hiervan. Het gaat om een put van 281 x 39 x 60 en een van 221 x 39 x 66. De sparingen in de eiken vloer en in het beton zijn al gezaagd. Tevens ophangen en aansluiten van een radiator in de schuur en in de hal. Aan de voorkant zijn de leidingen voor de convector reeds onder de vloer gebracht, aan de achterkant zitten ze nog in de woonkamer en moeten ze nog door de vloer. De leidingen voor de hal zijn al op de juiste plek, en voor de schuur zijn flexibele leidingen door de vloer gevoerd. Deze dienen onder de vloer nog 3 meter verlengd te worden tot de convectorput en daarbij aangesloten te worden.

Het leveren en aansluiten van een Jaga ...

Het leveren en aansluiten van een Jaga convector met convectorput in de woonkamer met houten vloer, met licht eiken vloerrooster. Convectorput ook nog niet aanwezig. Afmeting put 1700x350x360, convector 1950 watt afm 1600x 10. Aansluiten op de bestaande centraleverwarming; tevens het opnieuw vullen en in bedrijfstellen van de CV installatie. We krijgen nieuwe tuindeuren, hier zat eerst radiator en halen we weg, hier moet nu de convectorput komen.

Vervangen van oude convector in ...

Vervangen van oude convector in (betonnen)convectorput in de woonkamer door een nieuwe Jaga low H2O convector, 2600x15 batterij(4563W) met wandconsole en scheidingsplaat compl.(materiaal kosten globaal 360,-). Het betreft 2-pijps installatie, enkelzijdig.

Vervanging huidige lage radiator ...

Vervanging huidige lage radiator 240x20X20 op steunpootjes door (JAGA polyester) convectorput. Werkzaamheden: Gat zagen door betonplaten voor de convectorput Aansluiten op huidge leidingen die momenteel uit de afwerkvloer komen Stellen en afwerken op juiste hoogte (er komt daarna een nieuwe houten vloer in op spaanplaat broodjes)