Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jacobus 6 houtkachel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jacobus 6 houtkachel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jacobus 6 houtkachel plaatsen

Jacobus 6 houtkachel plaatsen

Graag zouden wij een offerte aanvragen voor de installatie van een Jacobus 6 houtkachel. Het zou hierbij gaan om: * de aansluiting van de kachel op de nisbus * het boren van een gat door de vloer naar de kruipruimte ter behoeve van de externe luchttoevoer. (Het gaat hierbij om een travertino marmeren vloer met vloerverwarming. ) * Het aansluiten van de kachel op bovengenoemde luchttoevoer. Het aanwezige materiaal is als volgt: 1x Jacobus houtkachel 1x schuifpijpcm 1x verloop 130 -> 150 mm 1x roset 150mm 1x Jacobus adapterset externe luchttoevoer 1x T-stuk

Houtkachel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor leveren en aansluiten van een Jacobus 6 open haard. Dit moet inclusief rookkanaal van 9,50 meter, met een diameter van 13 cm. Ik wil graag een prijs inclusief het boren in de betonvloer, hier zijn zachte blokken in gestort. Inclusief aansluit set van de externe luchttoevoer, en vloerplaat. Er zitten geen leidingen in de vloer.

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een Jacobus 6 houtkachel laten plaatsen op de plek waar nu een Frans potkacheltje staat. Rookkanaal is dus al aanwezig, alleen aanpassing in de enkelwandige pijp. Daarnaast ook het aanleggen van een aparte luchtinlaat, vanuit de geventileerde spouw (jaren '30 huis), of door de houtenvloer vanuit de kruipruimte. Ik kan de kachel zelf inkopen, maar wellicht dat het interessanter is om die ook te leveren; graag aangeven in offerte. Optioneel ook de schoorsteen (dubbelwandige pijp) vegen.

Jacobus 6 en rookkanaal plaatsen

In juni gaan wij verhuizen en zouden wij graag in ons nieuwe huis een Jacobus 6 houtkachel willen laten plaatsen. Wij zouden dus een offerte aan willen vragen voor de haard inclusief plaatsing. Op de begane grond kan de haard in het midden van de huiskamer geplaatst worden. Op de tweede verdieping kan het rookkanaal precies door een kast waar al reeds eerder een kanaal heeft gezeten. Uiteindelijk kan het rookkanaal via de zolderkamer naar een bestaande schoorsteen. In de kast waar het kanaal doorheen gaat wordt ook kleding bewaard dus daar zal het rookkanaal omgekokerd moeten worden. Daarnaast zouden we op zolder een klein afgewerkt koofje omheen willen hebben. Kunt u ons een offerte sturen voor de aanleg van het kanaal en de aanschaf van de houtkachel?

Jacobus 6 houtkachel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een houtkachel, niet bij Gamma gekocht. Jacobus 6. Er zit al een openhaard, zie foto's. Het is de pijp in het midden, buiten.. Ik hoor het graag.

Houtkachel aansluiten op bestaand gemetseld rookkanaal

Het betreft het laten aansluiten van een Jacobus houtkachel op een bestaand gemetseld rookkanaal waar voorheen een open haard op was aangesloten. Het rookkanaal is ongeveer 5-6 meter lang en moet van 13 centimeter vergroot worden naar 15 centimeter. Aan de achterkant van de kachel moet een gat door de buitenmuur heen gemaakt worden voor de zuurstof voorziening.

Jacobus houtkachel aansluiten

We hebben een Jacobus houtkachel. Er moet een pijp recht omhoog door 1 houten vloer en dan door het dak. Moet de gehele pijp dubbelwandig zijn of alleen bij de doorvoeren?

Jacobus houtkachel installeren

In een tussenwoning uit 1957 willen wij de openhaard weg halen en hier een houtkachel plaatsen. Onze voorkeur gaat naar een Jacobus type 6 kachel. Het rookkanaal van de openhaard kan voor de houtkachel gebruikt worden.

Houtkachel installeren

Er staat in de woonkamer een Dovre inbouwhaard, laag rendement. Er is een gemetselde schoorsteenmantel tot aan het plafond, 3.40 hoog en waarschijnlijk ook een betonnen plaat waar de kachel op staat. De bedoeling is het plaatsen van een houtkachel, waarschijnlijk een Jacobus, met een pijp naar boven. De schoorsteen is loodrecht boven de kachel. Het rookkanaal moet gecontroleerd worden. Indien het rookkanaal niet in orde is, dan dient er een dubbelwandige pijp geplaatst te worden.

Houtkachel haard installeren

Voor ons huis in Ellewoutsdijk willen we graag een houtkachel installeren. De losstaande haard hebben wij reeds, een Jacobus 12 met ongeveer 2 meter enkelwandige pijp voor in de woonkamer. Paar jaar oud, van iemand overgenomen. Het zou gaan om de installatie door een houten vloer (eerste verdieping) die reeds open ligt en door een schuin pannendak heen. Dus alles in een rechte lijn naar boven. Graag ontvang ik een prijsopgave hiervoor. Alleen door eerste verdieping en door het dak dus. Wat is hiervoor nodig aan materiaal en arbeid?