Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels

Onderhoud gashaard

Ik ben op zoek naar iemand voor een jaarlijks onderhoud aan de gashaard Dru. Gashaard is van 2017. De haard werkt op het moment niet, geeft storing F8. Wens is reparatie en jaarlijks onderhoud.

Jaarlijks onderhoud/controle CV-ketel uitvoeren

Ik zoek een CV-installateur die jaarlijks onderhoud van Intergas CV-ketel in mijn woning kan uitvoeren. De ketel is nu ongeveer 3 jaar oud.

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Jaarlijks onderhoud aan vrijstaande gashaard Dru. Gashaard is van 2015 en jaarlijks gecontroleerd. Onderhoudsbedrijf komt helaas niet meer in onze regio. De ontsteking van de haard werkt op het moment niet. Wens is reparatie en jaarlijks onderhoud.

Open geiser vervangen voor een gesloten geiser

Ik zit met een oude open geiser in de keuken puur bedoeld voor warm water in de keuken en douche. Deze wil ik vervangen voor een nieuwe gesloten geiser zodat vieze luchten direct worden afgevoerd naar buiten. Graag ontvang ik offertes van gesloten geisers inclusief installatiekosten en wat de mogelijkheden zijn met jaarlijks onderhoud van deze geisers met prijzen.

Onderhoud aan een Fasto geiser

Het gaat om hierbij om een schriftelijke offerte aanvraag voor het onderhoud van een Fasto E 1200 LA geiser. Ik zoek een installateur die deze geiser jaarlijks een onderhoudsbeurt kan geven. Graag vermelden of u over relevante certificering/erkenning beschikt.

Jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels

Erkend bedrijf gezocht voor het jaarlijks onderhoud aan 2 Pelletkachels (Edilkamin Aris Plus en Fire Plus Iuliamblack) evt. incl. rookkanaal vegen/schoonmaken. Dit te Hank (NB).

Onderhoud aan wtw en cv installatie

Graag ontvang ik een combi offerte voor jaarlijks onderhoud aan de CV installatie en de WTW installatie. Het betreft een nieuwbouw woning van 06-2018 cv intergas HRE en wtw renovent exellent. De offertes moeten geen voorrijkosten en arbeidsloon rekenen, alleen onderdelen. 1x per jaar standaard onderhoud en oproepbaar bij storingen.

Gaskachel en geiser schoonmaken

Ik wil mijn kachel en geiser laten schoonmaken. Beide zijn sinds april uitgeschakeld geweest en wil nu gaan opstarten. Ook het onderhoud is niet jaarlijks geweest. In verband met mijn werkzaamheden graag op woensdagmiddag tussen 14 en 16 uur!

Onderhoud en schoonmaak Dru gashaard

Graag zouden we iemand hebben die jaarlijks onze gashaard in onderhoud heeft en het glas schoonmaakt. Onze haard is 6 á 7 jaar oud.

Onderhoud aan de moederhaard

Sinds kort heb ik mijn eigen flatappartement. Hier staat een oude Stellina moederhaard, op gas, in. Ik heb vernomen dat deze jaarlijks onderhoud nodig hebben. Kunnen jullie mij hier een geschatte prijs van sturen?

Partners

Partners van Casius