Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels

Jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels

Erkend bedrijf gezocht voor het jaarlijks onderhoud aan 2 Pelletkachels (Edilkamin Aris Plus en Fire Plus Iuliamblack) evt. incl. rookkanaal vegen/schoonmaken. Dit te Hank (NB).

Onderhoud aan wtw en cv installatie

Graag ontvang ik een combi offerte voor jaarlijks onderhoud aan de CV installatie en de WTW installatie. Het betreft een nieuwbouw woning van 06-2018 cv intergas HRE en wtw renovent exellent. De offertes moeten geen voorrijkosten en arbeidsloon rekenen, alleen onderdelen. 1x per jaar standaard onderhoud en oproepbaar bij storingen.

Gaskachel en geiser schoonmaken

Ik wil mijn kachel en geiser laten schoonmaken. Beide zijn sinds april uitgeschakeld geweest en wil nu gaan opstarten. Ook het onderhoud is niet jaarlijks geweest. In verband met mijn werkzaamheden graag op woensdagmiddag tussen 14 en 16 uur!

Onderhoud en schoonmaak Dru gashaard

Graag zouden we iemand hebben die jaarlijks onze gashaard in onderhoud heeft en het glas schoonmaakt. Onze haard is 6 á 7 jaar oud.

Onderhoud aan de moederhaard

Sinds kort heb ik mijn eigen flatappartement. Hier staat een oude Stellina moederhaard, op gas, in. Ik heb vernomen dat deze jaarlijks onderhoud nodig hebben. Kunnen jullie mij hier een geschatte prijs van sturen?

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Onderhoudsbeurt voor de Bellfires gashaard. Wij hebben onlangs een woning gekocht met een Bellfires gashaard Trapezium in de woonkamer. De gashaard gaat sinds kort niet meer aan. De ontsteking doet het wel, maar de vlam blijft daarna niet branden. Het bouwjaar van de haard is ons onbekend, zo ook of/wanneer de vorige bewoners voor het laatst onderhoud hebben laten plegen aan het toestel. Wij zoeken nu eigenlijk iemand die de haard zou kunnen nakijken/repareren en daarna eventueel jaarlijks zou kunnen onderhouden. Alvast bedankt voor de reactie.

Onderhoud aan een Fasto geiser

Het gaat om het onderhoud van een Fasto E 1200 LA geiser. Ik zoek een installateur die deze geiser jaarlijks een onderhoudsbeurt kan geven. Er zijn ook een paar eenmalige mankementen die verholpen moeten worden. - De ontsteking gebeurt niet meteen. Hierdoor hoopt er wat gas op dat in één keer ontbrandt. De vorige keer was dit na reinigen en afstellen opgelost; - De kraan moet vervangen worden (draaibare uitloop); - Er zijn nieuwe koud- en warmwaterknoppen nodig. Ik ben ook op zoek naar een CO-melder. Voor een redelijke prijs koop ik die erbij. Graag vermelden of u over relevante certificering/erkenning beschikt.

Onderhoud airco jaarlijks

Wie kan mij een offerte geven voor onderhoud aan mijn aircosysteem? Merk Carrier xpower gold.

Onderhoud aan de airconditioning

Ik heb 3 binnenunits en 1 buitenunit. Deze moeten jaarlijks onderhouden (en bijgevuld?) worden. Ben op zoek naar een betaalbare partij die dit kan uitvoeren.

CV-ketel vervangen

Ik wil graag mijn CV ketel laten vervangen. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het volgende: - Kosten CV ketel (en merk / type) - Installatie kosten voor CV ketel - Kosten voor rookgas afvoer te vernieuwen (is het ook mogelijk om op deze luchtafvoer de luchtafvoer van een toilet te verbinden? ) - Kosten voor jaarlijks onderhoud (of welke termijn bij uw bedrijf normaal is) Ik ontvang graag enkel een offerte als uw bedrijf aan één van de volgende voorwaarden voldoet: - Werken volgens de aanbevelingen voor veilige gas installatie Uneco VNI - Aangesloten zijn bij Oke CV. Ons huishouden ziet er als volgt uit: appartement 1e verdieping 65 m², 2e verdieping 35 m², 2 personen, 1 douche. Ik verwacht dat een CV ketel met de volgende specifiaties voldoet: - CW4 - 20 KW - Modulerende HR ketel - Modulerende slimme thermostaat (van het zelfde merk als de HR ketel). - Energie zuinig. - Platenwisselaar (hoelang duurt het met de specifieke CV ketel tot er warm water uit komt?) Ik hoor het graag als u hier anders over denkt.

Partners

Partners van Casius