Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inventum boiler installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inventum boiler installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inventum boiler installeren

Onderhoud aan boiler

Ik heb een elektrische boiler van het merk Inventum. Ik merk dat het water bij het douchen minder warm is. Ik zie oxidatievorming rondom de leidingen, waar ze uit de boiler komen. Mijn vraag is om de boiler na te kijken/ onderhoud plegen.

Ontkalken van boiler

Ontkalken van elektrische boiler. Betreft een 'Inventum' van 60 liter.

Inventum boiler installeren

Een oude geiser van mijn moeder moet vervangen worden door een elektrische Inventum boiler van 50 Liter. De boiler van Inventum inclusief kraan en inlaatcombinatie van 8 bar is al gekocht. Hij moet alleen geïnstalleerd worden qua stroom ( extra groep ) , leidingen en ophangen/aansluiten.

Installatie keukenboiler

Onze oude keukenboiler (inventum) is kapot en op. Ik zag bij Praxis een Plieger staan van 10 liter. Kunt u deze bij ons in de keukenkast installeren? Alles is dus al aanwezig alleen moet er een ander stopcontact komen. Er is nu een stopcontact voor een boiler van 30 liter aanwezig in het kastje.

Boiler laten plaatsen

Mijn boiler is aan het lekken. Al een tijdje aan de gang maar nu pas ontdekt. Aan de onderkant is boiler ook verroest. Dus denk handigste helemaal te vervangen. Het is een inventum type edr 121, 120 liter 8 bar, 220 volt. Mijn vraag is wat dat ongeveer gaat kosten?

Elektrische keukenboiler verplaatsen

Inventum boiler EDR 81 (zie foto en gebruikershandleiding) dient in de keuken een aantal meters te worden verplaatst. Concreet dus: afsluiten en demontage boiler en elders in keuken montage en weer aansluiten. Boiler is een paar jaar oud. Er komt een nieuwe keuken en de keukenkraan dient (wellicht op een later tijdstip) ook op de boiler te worden aangesloten (zou speciale installatie vereisen). Verder: verwachte omleidingen waterleiding en elektriciteit meenemen.

Electrische boiler plaatsen

Ik wil graag de boiler in keuken laten vervangen. De huidige inventum verwijderen, Ariston Velis Evo 80 plaatsen. Ik heb advies nodig over het model en of de leidingen wel of niet ingefreesd moeten worden. De leidingen moeten namelijk aangepast worden naar de afwasbak. Ik heb nu nog een wasmachine in de keuken staan die ik graag in de badkamer wil laten plaatsen. Ook hierover heb ik advies nodig.

Inventum boiler installeren

Wij willen dat u onder onze bestaande keuken een elektrische INVENTUM Keukenboiler Q5 van 5 liter gaat installeren achter een keukenplint. Wie kan deze keukenboiler installeren? Boiler is al aangeschaft.

Keukenkraan en keukenboiler nakijken en indien nodig vervangen

Wij hebben in onze keuken een Inventum boilertje van ongeveer 5 jaar oud. Momenteel geeft de keukenkraan maar een ministraal warm water en we hebben begrepen dat dit kan liggen aan de inlaadcombinatie of ontlaadklep. Er kan ook nog sprake zijn van kalk in de leiding. We laten dit graag even bekijken en ontvangen dan uw advies over de beste aanpak en de kosten. Indien nodig moeten er een nieuwe kraan en boiler gemonteerd worden.

Kokendwaterkraan installeren

Onze kokendwaterkraan is kapot en moet vervangen worden. Wij hebben al een nieuwe gekocht, maar nu blijkt dat deze dikker is dan de vorige en het gat in het granieten aanrechtblad dus te klein is. Wie kan het gat groter maken en de Inventum kokendwaterkraan (en Inventum boiler) installeren?