Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installeren warmwaterwisselaar stadsverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installeren warmwaterwisselaar stadsverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installeren warmwaterwisselaar stadsverwarming

Installeren warmwaterwisselaar stadsverwarming

Wij wonen in een koophuis met stadsverwarming, dat is voor verwarming. Voor warm water maken wij gebruik van een oude gasgeiser die wij niet meer willen gebruiken. Wij hebben dan een afleverstation zonder tapwater, er moet dan een warmwaterwisselaar geplaatst worden. Wij zijn op zoek naar iemand die deze installatie kan uitvoeren. Wat zullen de kosten hiervoor zijn incl. wisselaar? Wij weten namelijk niet welke wij moeten aanschaffen.