Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het installeren van een warmtepomp vloerverwarming en tapwatervat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het installeren van een warmtepomp vloerverwarming en tapwatervat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het installeren van een warmtepomp vloerverwarming en tapwatervat

Zonnneboiler of warmtepompboiler plaatsen

Ons huis is uit 2001 (geschakeld huis) en we laten binnenkort zonnepanelen en een hybride warmtepomp installeren. We zijn nu op zoek naar een manier om ook milieuvriendelijk en kostenbesparend ons water voor douchen ed te verwarmen.

Verdeler van de vloerverwarming vervangen ivm warmptepomp

Recent hebben wij een warmptepomp laten installeren. We maken echter nog gebruik van een traditionele open vloerverwarmingverdeler met grundfoss pomp. Zie foto's voor een overzicht van de situatie en detail van de verdeler. Omdat de warmtepomp water met een lage temperatuur (max 35 graden) aanlevert en baat heeft bij een hoge doorstroomsnelheid, wil ik de huidige verdeler laten vervangen door een gesloten verdeler, waarbij er dus geen extra pomp in het circuit zit en er geen menging van water plaatsvindt. Verder wil ik in de zomer kunnen koelen met de warmtepomp. Dat betekent dat er water van ca 16 graden door de verdeler moet kunnen gaan als het binnen 25 graden is. Volgens mij kom je dan uit op een composieten verdeler om condensvorming te voorkomen. Dit betreft een huis uit 1997, met vloerverwarming vanaf de bouw. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van een gesloten verdeler, waarbij het debiet per groep is te verdelen (i.v.m. afstellen warmteafgifte per groep). Alle advies is welkom.

CV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren

Wij willen de bestaande gas-CV-ketel afkoppelen en laten vervangen voor een warmtepomp. De gemaakte warmte verlies berekening komt uit op 14kw bij -10 gr. De capaciteit van de pomp moet hierop worden aangepast. Naast de warmtepomp moet de bestaande wtw-installatie worden nagekeken en evt. worden vervangen (is 14 jaar oud en heeft heel lang stil gestaan). Tevens gaan we in de garage een badkamer aanleggen waarvan de vloerverwarming ook op deze warmtepomp moet kunnen worden aangesloten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van vloerverwarming van ongeveer 40 m2 en aanbrengen grondwarmte pomp

Warmtepomp leveren en installeren

In een rijtjeshuis uit 2005 de CV-ketel afsluiten. Leveren en installeren van een warmtepomp met koelfunctie.

Warmtepomp installeren

Ik heb een nieuwe Panasonic mono unit lucht water warmtepomp met toebehoren deze moet aangesloten worden op de bestaande cv leidingen en nieuwe boiler.

Warmtepomp installeren

Ik heb een warmtepomp die ik wil laten plaatsen. Ook wil ik graag 2 boringen van 50-75 meter laten maken.

Warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte.

We willen graag een warmtepomp laten installeren. Wij gaan ons pand in Den Haag namelijk helemaal renoveren, volledig gasloos. Begane grond (nu nog garage/opslag) wordt kantoor, daarboven een appartement op verdieping 1 en een appartement op verdieping 2 en 3 Het gaat om een aardig groot pand, namelijk 6 meter breed en 20 meter diep (x 4 verdiepingen). Alle units willen we verwarmen d.m.v. warmtepomp. De keuze is tussen 3 luchtwarmte-installaties op het dak, of een installatie voor 3 separate bodemwarmte-aansluitingen. Graag ontvang ik offerte en advies over de mogelijke bodemwarmte-installatie. We hebben geen tuin, dus de warmtepomp zou dan in het huis op de grond moeten worden geïnstalleerd. De vloerverwarming op alle verdiepingen graag dan op basis van water.

Warmtepomp laten plaatsen

We gaan een nieuw huis bouwen met een vloeroppervlakte van 180 m2 . We willen graag een warmtepomp laten plaatsen incl boringen en het installeren daarvan. We willen graag een warmtepomp op water-water. De warmtepomp graag plaatsen in de bijkeuken, deze is op de begane grond. De vloerverwarming komt alleen op de eerste twee verdiepingen, zolder hoeft niet te worden meegenomen.

Warmtepomp voor zwembad installeren

Ik zoek een vakkundig installateur die onze Orilux warmtepomp kan aansluiten op het intex (opzet) zwembad. Meeste voorbereidend werk hebben we zelf gedaan maar zoeken toch een vakman die deze klus professioneel voor ons wil afronden om zo een veilig zwemavontuur voor ons en onze dochter te garanderen. Ik moet nog twee slangen regelen en het advies is om de pomp op een betonnen plaat te zetten, deze is niet aanwezig. Het zwembad is ongeveer 10.000 liter.

Partners

Partners van Casius