Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installeren van een Pelgrim 70T en aansluiten op het rookkanaal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installeren van een Pelgrim 70T en aansluiten op het rookkanaal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installeren van een Pelgrim 70T en aansluiten op het rookkanaal

Installeren van een Pelgrim 70T en aansluiten op het rookkanaal

Momenteel staat er op de plaats waar de Pelgrim kachel moet komen een pelletkachel met dakdoorvoer van 80. De kachel is recent gereviseerd en omgebouwd naar propaangas door een erkend bedrijf. De gasaansluiting is op dezelfde plek aanwezig.

Gaskachel Pelgrim Bambino 70T installeren/controleren

Ik heb ter vervanging van een kleinere kachel een Pelgrim Bambino 70T gekocht die ik wil aansluiten, maar vooral laten controleren. Hij is uit een huis gekomen waar "hij" als hoofdverwarming gebruikt werd. Hij ziet er goed uit maar ik weet niet wanneer hij voor het laatst is nagekeken. Dus het gaat om het veilig aansluiten en nakijken van de kachel zegt de klant.

Gaskachel Pelgrim Bambino installeren

Ik heb een ouderwetse Pelgrim Bambino gekocht, deze wil ik graag op een veilige verantwoorde manier laten aansluiten. Er is wel eerder een kachel aansluiting geweest, maar dat is enige tijd geleden. Ik weet niet precies wat daarin nog moet gebeuren.

Gaskachel schoonmaken en installeren

Ik wil een oude bocal kachel (foto's bijgevoegd) laten schoonmaken en installeren. Een Pelgrim die er nu staat mag verwijderd worden.

Gaskachel in een bedrijfsruimte installeren

Ik heb een nieuwe Pelgrim 70 T vrijstaande gaskachel op aardgas. Ik zoek voor de installatie een erkende installateur. De bestaande rookgasafvoer moet worden herzien en volgens de normen worden aangepast. Graag ontvang ik een opgave van de kosten. De ruimte is een hoge bedrijfsruimte. Een opname van de situatie vooraf is wellicht nodig voor een passende offerte.

Afzuigkap installeren

Installeren pelgrim afzuigkap aanbrengen en oude verwijderen.

Nieuwe gaskookplaat leveren en installeren

Pelgrim-kookplaat verwijderen en leveren en installeren van een betere kookplaat (gas). De kookplaat is 51 x 58 cm en ligt half verzonken in het werkblad. Een kookplaat met 4 pitten en een elektrische ontsteking. Er is stroom aanwezig.

Pelgrim Bambino gaskachel installeren

Ik ben mij aan het oriënteren op een kachel die moet worden geplaatst in een bovenkamer op 4 hoog, ik woon zelf op 3 hoog. Er is een gasaansluiting in de buurt, maar er moet een leiding worden gelegd naar de kachel. Er is een zinken dak, daar zal een gat door moeten worden gemaakt voor de afvoer. De kamer is 16 m2 dus een kleine gaskachel is goed genoeg, ik denk zelf aan de Bambino. Op dit moment heb ik nog geen kachel aangeschaft, ik denk aan een tweedehands exemplaar.

Gaskachels installeren in een bedrijfspand

Wij zoeken een vakman die voor ons 4 ronde Pelgrim gaskachels kan aansluiten in ons bedrijfspand. Bovendien moeten deze worden schoongemaakt.

Keukengeiser en gaskachel installeren

Ik wil graag een Pelgrim Bambino 70T en keukengeiser Bosch W135 laten aansluiten door een installateur. De apparaten zijn compleet.