Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installatie en dakwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installatie en dakwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installatie en dakwerk

Installatie- en dakwerk

Ik wil graag weten wat het kost om twee dakdoorvoeren te maken van 13 en 7,5 cm. Het gaat om een betonnen dak met bitumen en ook isolatie van 20 cm.

Installatie- en dakwerk uit laten voeren

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - Oude ketel moet vervangen worden door een nieuwe ketel. - Het leidingwerk in de keukenkastjes controleren in verband met stank. - Het recht leggen van 5 a 6 dakpannen. - De vloertegels in de douche liggen los. De oppervlakte is 90 bij 90 cm. - Het keukendak dient te worden vernieuwd. Het oppervlak is 2.80 bij 1.60 en er moet geen bitumen op.

Installatie houtkachel plus rookkanaal

Een installatie van een houtkachel inclusief rookkanaal en dakwerk. Gaat om een rookkanaal van ongeveer 6 meter. Langs de buitenzijde van het pand waarschijnlijk, dus niet door verdiepingsvloeren. Houtkachel koop ik zelf. Het is in een restaurant.