Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installatie van airconditioning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installatie van airconditioning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installatie van airconditioning

Installatie van airconditioning

Ik wil graag een prijsaanbieding voor levering en installatie van airconditioning (koeling) thuis. Airconditioning Split-unit (single), Airconditioning Multi Split (multiple).

Airconditioningsysteem installeren

Ik ben op zoek naar een airconditioning systeem van degelijke kwaliteit en vakkundige installatie bij een 2 onder 1 kap woning. Het is voor de benedenverdieping en mogelijk ook een of meer slaapkamers op de eerste verdieping.

Unit voor airconditioning monteren

Installatie van split level airco SU 6013 op plat dak met kunststof afdekking, 3 jaar oud. Huis is een bungalow.

Installatie van een airconditioning

Advies en offerte voor installatie van een airconditioning in de slaapkamer.

Airconditioning plaatsen

Wij willen graag een offerte laten maken voor een airconditioning installatie voor mijn woning. Dit betreft een 2 kamer woning plus keuken. Wij zouden graag eerst advies willen ontvangen en dan de installatie.

Installatie airconditioning

Ik heb iemand nodig die mijn airconditioning installeert.

Installatie split unit airco

Installatie van een split unit airconditioning, merk tri-star, type AC 5412 in een slaapkamer op 1e verdieping. Type huis: woonhuis, bouwjaar 1932. Unit reeds in huis.

Airconditioning

geinteresseerd in installatie van goede nog te leveren geruisloze economische split level airco unit voor ruime slaapkamer ((geschat 100 kuub inh)

In onze nieuwbouwwoning is een ...

In onze nieuwbouwwoning is een WTW-installatie geïnstalleerd: J.E. Stork Air model WHR91R (met bypass module). Wij willen echter een airconditioning voor het gehele huis: 3 woonlagen (circa 350 m3). Hiervoor komt wellicht de ConfortUnit Artic 950 van J.E. Stork Air in aanmerking, maar deze kan volgens mij niet op de bestaande WHR91R aangesloten worden en dient mogelijk vervangen te worden voor de WHR950. Graag willen wij een deskundig advies omtrent de meest geschikte installatie voor ons huis. Graag wil ik van 3 erkende installateurs een offerte ontvangen. Merk op: de huidige WTW heeft 2 schakelaars: één 3-standenschakelaar in de keuken en één tijdschakalaar (van stand 1 naar 3) bij de badkamer.

Installatie van een airconditioning in ...

Installatie van een airconditioning in de slaapkamer (split-unit, 1 binnen & 1 buiten/wandmodel)