Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Infraroodverwarming vervangen door iets anders? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: infraroodverwarming vervangen door iets anders. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: infraroodverwarming vervangen door iets anders

Infraroodverwarming vervangen door iets anders

Ik heb nu elektrische infrarood paneel verwarming. Deze is 30 jaar oud en in de meterkast is er iets kapot gegaan. Ik ben aan het onderzoeken of dat dit gerepareerd kan worden of niet. Ik ben me aan het oriënteren op andere mogelijkheden. Nu heb ik gehoord dat er een installatie is die s' nachts stroom opneemt en overdag warmte afgeeft. Ik zou graag willen weten hoe groot de installatie is, wat het kost om deze te monteren en aan te schaffen. Het gaat om de woonkamer, ongeveer 40 m2, 3 buitenwanden en een dak direct er boven, een woonark. Twee stroommeters zijn aanwezig. De huidige verwarming mag blijven.