Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Infraroodverwarming plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: infraroodverwarming plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: infraroodverwarming plaatsen

Infraroodverwarming badkamer realiseren

Graag laat ik infrarood stralingspanelen plaatsen in mijn badkamer met douche met een oppervlakte van 5 m2 (ongeveer 10 m3).

Infraroodverwarming plaatsen

Ik wil infraroodverwarming laten plaatsen. Ik wil het in mijn woonkamer (30 m2). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Infraroodpaneel plaatsen

Infraroodpaneel aan het plafond in de badkamer, als het kan met geïntegreerde verlichting (moet op de plek van de huidige lamp komen). Badkamer is ongeveer 215X210 cm. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Infraroodverwarming plaatsen

Het is voor in een bungalow halletje, ruime woonkamer, gang, 4 slaapkamers en de douche. Ik wil graag zoveel mogelijk info erover hebben.

Infraroodverwarming gehele begane grond

Wij willen over onze hardhout vloer infraroodverwaring installeren en dan laminaat leggen. Vloer nu is van afzelia hardhout, heel goede conditie, dit willen wij laten liggen en hierover heen de vloerverwarming laten plaatsen. Het laminaat komt dan hier overheen. Wij willen dat voor de gehele begane grond installeren, circa 50m²s.

Infraroodverwarming plaatsen

We zoeken naar een vervanger van gasgestookte verwarming in huis. We willen experimenteren met terugdringen van gasgebruik door 1 of meer keramische panelen te plaatsen en zo inzicht te krijgen in a. warmte-effect in huis/beneden etage en b. terugdringen gasgebruik.

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben warmtepomp en we willen de badkamer bijverwarmen dmv infraroodverwarming. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Infraroodverwarming installeren

De bestaande radiator in badkamer voldoet niet. Ik wil daarom infraroodverwarming laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Infraroodverwarming installeren

Het gaat om de aanbouw. Er is vloerverwarming echter de temperatuur is een stuk lager dan in het woongedeelte. Ik wil daarom infraroodverwarming laten plaatsen. Ik hoor graag wat dit kost.

Infraroodverwarming plaatsen

Wij overwegen infrarood verwarming als vervanging van onze heteluchtkachel en dus van het gas af. De infrarood verwarming kan dus zowel aan plafond als ook als vloerverwarming een optie zijn.