Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Infrarood verwarming installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: infrarood verwarming installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: infrarood verwarming installeren

Verwarmingsmogelijkheden bespreken

De bedrijfshal en de kantine worden nu via een dieselkachel en elektrische verwarming worden verwarmd. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor verwarmen via stookolie of door infrarood. De bedrijfshal is 8 bij 16 meter groot en 6 meter hoog en de kantine 2.50 bij 3 meter.

Gasvrij wonen realiseren

Ik heb een goed geïsoleerde vrijstaande woning en wil van het gas af. Ik heb 45 zonnepanelen met een totaalopbrengst van 12,5 MWh. Ik wil graag elektrisch verwarmen, koken en warm water. Graag een offerte op maat. Accumulatie, elektrische radiatoren en/of infrarood verwarming. Ook de optie om dit te combineren vanwege de verschillende behoeftes in de verschillende ruimtes. Ik wil dit voor september 2019 gerealiseerd hebben. Dus uitvoering in het voorjaar/zomer van 2019.

Elektrische verwarming installeren

Het betreft een klein appartement, woon- eetruimte is ongeveer 28 m2 groot. Graag zou ik de mogelijkheden met de vakman bespreken om deze ruimte te voorzien van elektrische verwarming. Wellicht is infrarood tegen het plafond een optie?

Infrarood panelen aanbrengen met print

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Slaapkamer van 36 m2. Wat is verstandig? We hebben zonnepanelen. Kan het gewoon op een stopcontact of zit ik met krachtstroom?

Vloerverwarming plaatsen

We zijn geïnteresseerd in elektrische vloerverwarming in de meest geschikte vorm voor de benedenverdieping (ongeveer 62 m2). Het is een oud pand uit 1906 met een houten vloer en een aangrenzende aanbouw met een betonvloer. We dachten aan infrarood verwarming en willen graag weten of dit bij onze situatie een mooie toepassing zou zijn. Na oktober willen we van start gaan met de klus, maar we willen op korte termijn graag weten welk verwarmingssysteem we gaan installeren.

Electrische verwarming installeren

Ik heb twee zolderkamers die verwarmd dienen te worden. Ik twijfel nog tussen infrarood of toch een electrische radiator. De afmeting van de kamers is 2 x 4 meter en 4 x 4 meter. Er is overigens niet heel goed geïsoleerd. Na de zomervakantie wil ik graag de klus geklaard hebben.

Infrarood verwarming installeren

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Elektriciteit. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een tussenflat van 138 m2 met twee slaapkamers en badkamers waar ik de gasketel wil vervangen door een combinatie van infrarood wand en plafondpanelen en in de badkamer een ventilatieheater die alleen verwarmt als de ruimte gebruikt wordt. Gaat om 27 appartementen.

Verwarming woonruimte door infrarood en zonnepanelen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ben bezig om een boerderij te renoveren, Het verwarmen wil ik graag doen met infrarood in combinatie met zonnepanelen. Ongeveer 125 m2, verdeeld over 4 ruimtes.

Complete CV installatie aanbrengen

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Andere Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Infrarood panelen Welk type verwarmingsketel wenst u? Andere In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag info over accumulatie radiatoren en infrarood verwarming.

Water warmtepomp leveren en plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen een tussenwoning kopen in Doesburg en deze 0 op de meter maken d.m.v. warmte pomp en zonnecellen voor de nodige energie voor vloerverwarming en warm begane grond en infrarood op verdieping. Graag goed advies over kosten onderdelen onderhoud e.d. Het huis word een tussen woning met 3 slaapkamers en een vliering Heb goede info nodig voor de financiering en vaste plannen gr Henry ps ook koelen in de zomer