Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Infrarood als bij verwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: infrarood als bij verwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: infrarood als bij verwarming

Infrarood verwarming plaatsen

Ik probeer zo min mogelijk gas te gebruiken. Heb al een houtkachel en wil nu proberen aanvullend te verwarmen met infrarood. In de badkamer en in de woonkamer. Aantal panelen niet bekend.

Infrarood verwarming plaatsen

Het gaat om een aangebouwde keuken die we op andere manieren niet goed verwarmd krijgen. Er is niet veel ruimte beschikbaar, radiatoren zijn te dik of te groot daarom denken we aan een stralingspaneel. De inhoud van de keuken is ongeveer 10 m2.

Infrarood panelen laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om infrarood panelen te laten plaatsen. Het gaat om en klein stenen 'bijhuis' achter een hoofdwoning met beneden een kleine kamer van 6 m2 en een L-vormige ruimte van 23 m2 met een open trap naar de zolder. Ik denk dat er 3 panelen nodig zijn. Het is als hoofdverwarming. We hebben nu helemaal niets qua verwarming. We hebben alleen elektra en water aansluitingen. Ik denk dat er voor het plaatsen van de panelen nog andere werkzaamheden nodig zijn, maar dit laat ik graag beoordelen.

Infrarood verwarming plaatsen

Ik wil graag in de woonkamer met open keuken een infrarood vloerverwarming . Het gaat om 70 m2. Er is geen kruipruimte niet beschikbaar. Huidige vloer laat ik er zelf uit.

Elektrische of infraroodverwarming

We zoeken naar alternatieven om géén warmtepomp te hoeven installeren. Elektrische- of infrarood verwarming is een van die opties. Het gaat om 180 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Infrarood verwarming plaatsen vakantiehuizen

Ivm renoveren vakantiewoningen op Center Parcs willen wij 2 mindervalide cottages voorzien van infrarood verwarming. Totale oppervlakte per cottage is ongeveer 44 M2. Uitvoering werkzaamheden in de week van 17 februari. Eventueel kan ik tekeningen toesturen per mail. Met vriendelijke groet,roject / Construction Manager Center Parcs NL/BE.

Infrarood verwarming

Het gaat om een jaren 60 tussenwoning met 2 middels de gang gescheiden huiskamers en open keuken (begane grond) en 1e etage kinderkamer. Het huis heeft last van vocht en schimmel, kamers etage (nog) geen dubbele beglazing.

Infrarood verwarming aanleggen

Vermogen niet in alle ruimtes optimaal. - woonkamer met open keuken: Op dit moment alleen vloerverwarming. Verzoek om aan te vullen met infrarood - Gang: Op dit moment alleen vloerverwarming, om voordeur kou buiten te houden is dit te weinig. Gas of Infraroodoplossing plaatsen - Slaapkamer 1, prima warm - Slaapkamer 2, Moeilijk warm te krijgen, te laag vermogen radiator, eventueel aanvullen met infrarood. - Open zolder (open t/m voor deur) Ok warm.

Elektrische verwarming

Mijn computerhoekje ligt aan de buitenmuur en blijft te koud omdat ik vloerverwarming heb. Ik denk nu aan een infrarood verwarming, die aan de muur bevestigd kan worden.

Infraroodvloerverwarming aanleggen

We hebben in huis goede verwarming, maar de vloer is ontzettend koud. We denken aan infraroodvloerverwarming. De vloer is van beton en er komt laminaat in over 1 slaapkamer groot, 1 slaapkamer klein, een hal en keuken in een woonkamer. In totaal ongeveer 105 m2. Het gaat om een appartement. We hebben er nu laminaat in liggen, dit zou dan mogelijk verwijdert moeten worden. We denken aan infrarood, omdat het dun en makkelijk aan te leggen is. Maar mocht het zijn dat het niet mogelijk is dan horen we dat graag.