Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel vervangen

Houtkachel vervangen

Mijn oude houtkachel zou moeten vervangen worden door een reeds gekochte nieuwe. Wat zijn de kosten ervoor? Graag een vrijblijvende offerte opsturen. De oude kachel is 1 meter hoog en de nieuwe is 90 cm hoog. Er moet dus wat gedaan worden met het rookgasafvoerkanaal.

Houtkachel vervangen

Oude houtkachel dient te worden vervangen door een nieuwe houtkachel welke ik van plan ben bij Gamma te kopen. Het rookkanaal is voor zo ver wij weten nog prima, maar deze willen wij wel graag door de vakman laten controleren.

Houtkachel aansluiten

Bestaande open haard vervangen door een houtkachel en aansluiten. Flexibele pijp aanbrengen door 10 meter hoge schoorsteen.

Gaskachel vervangen door houtkachel

Ik wil mijn gaskachel vervangen voor een houtkachel. Hiervoor zal waarschijnlijk het nodige moeten gebeuren, bijvoorbeeld het rookkanaal vervangen, binnen werk stuken en wellicht de houten koof (eerste verdieping) vervangen. Huidige rookkanaal is ongeveer 6 meter lang en gaat recht om hoog. Graag ontvang ik advies betreffend benodigde werkzaamheden en een offerte.

Open haard vervangen door een houtkachel

Op de plek waar onze open haard was willen wij een houtkachel (reeds aangekocht) hebben. Er is dus al een rookkanaal aanwezig. (Gedeeltelijke?) kachelpijp nodig.

Open haard vervangen door kachel

Wij willen de huidige open haard gaan vervangen door een houtkachel. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de situatie hier te laten beoordelen en advies te krijgen over de benodigde aanpassing. Ik ontvang daarbij graag uw offerte.

Rookkanaal van houtkachel vervangen

Wij willen het rookkanaal laten controleren en indien nodig vervangen vervangen. Tevens ook het aansluiten en installeren van de houtkachel.

Afvoerpijp van de houtkachel aansluiten op bestaande schouw

Onze woonkamervloer is vervangen en ligt nu enkele centimeters hoger. We hebben daarbij de houtkachel verwijderd en willen die nu opnieuw laten installeren. Een deel van het isolatiemateriaal moet daarbij worden vervangen. We hebben de aansluitmaterialen al hier, behalve het isolatiemateriaal. De kachel staat al op de juiste plek, maar de pijp moet nog geïnstalleerd worden en worden aangesloten op de inpandige pijp. We willen ook de schoorsteen laten vegen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Ik wil een kleine houtkachel laten aansluiten in mijn woning op een al bestaand schoorsteenkanaal. Dat kanaal is aanwezig vanaf het plafond op de begane grond tot aan het dak. Er is ook al een opening in het plafond aanwezig. Het is een kanaal met aluminium buis dat in het verleden is gebruikt voor een gaskachel. Ik begrijp dat de buis eruit zou moeten en vervangen moet worden door een dubbelwandige rvs buis voor de houtkachel. Er is een afvoerpijp nodig van de begane grond (met koppelstuk) dat zo'n 9 meter lang is (van begane grond tot de tweede verdieping inclusief kleine zolder). Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor deze montage. Ik stel een bezoek op prijs.

Haard en afvoerkanaal plaatsen

Houtkachel voor in de kamer, er is een pijp, maar die is maar 11 cm doorsnee. Moet dus nieuw kanaal komen. Betreft 2 opties, oude kanaal vervangen of een hele nieuwe pijp aan de buiten kant van het huis maken, is ongeveer 10 meter hoog. De nieuwe pijp moet totaal onderhoudsvrij zijn, dus goed materiaal. Voor de rest is het misschien handig om gewoon even te bellen met elkaar en ik heb geen idee of je het oude kanaal echt kan vervangen. Het was een pijp voor een gaskachel. Ik kan foto's aan u mailen.

Partners

Partners van Casius