Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel laten terugplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel laten terugplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel laten terugplaatsen

Houtkachel laten terugplaatsen

Wij willen graag onze houtkachel (gesloten model met deur) door een erkend bedrijf terug laten plaatsen na verbouwingen aan ons huis. Alle onderdelen zijn aanwezig (150 mm rookkanaal, opzet/inschuif systeem), alleen moet er mogelijk even gekeken worden naar de aansluiting van de pijp die het plafond in moet; wij dachten dat deze vast zat in het plafond, maar deze kwam naar beneden. De kachel en onderdelen staan op de foto’s in de bijlage. Het is een zware jongen en hij moet in een lastige hoek geplaatst worden. Het rookkanaal functioneert naar behoren. Het is dus een klus voor 2 personen. Graag op zeer korte termijn!

Houtkachel tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Een bestaande houtkachel moet verwijderd worden en teruggeplaatst worden, omdat de laminaatvloer vervangen gaat worden door een PVC vloer. Het betreft een losstaande kachel met een vrij tot in het plafond lopende rechte luchtpijp. Er is dus niets ingemetseld. Wat wel gebeurt, is dat het geheel een 1.5 cm lager uitkomt, omdat de vloer lager komt te liggen. Graag in week 18 de kachel verwijderen, graag in week 20 terugplaatsen.

Houtkachel tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Vanwege het leggen van een nieuwe parketvloer op 16 september moet onze houtkachel verwijderd en daarna teruggeplaatst worden. Op de kachel staat nu een rookgasafvoer van 15 centimeter doorsnee welke bij het plafond overgaat in een dubbel geïsoleerd rookgaskanaal. Graag veilige uitvoering door ervaren installateur/monteur. Foto's huidige situatie bijgesloten.

Houtkachel weghalen en terugplaatsen

Houtkachel Barbas met speksteen moet van zijn plaats gehaald worden in verband met het leggen van een houten vloer. De kachel moet later weer teruggeplaatst worden.

Plaatsen van een houtkachel

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn moderne gashaard kan verwijderen en een houtkachel kan terugplaatsen. Het rookkanaal is geschikt voor een houtkachel.