Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel in de serre plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel in de serre plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel in de serre plaatsen

Houtkachel in de serre plaatsen

Wij willen in onze veranda een houtkachel gaan plaatsen en hiervoor zal er een rookkanaal aangelegd moeten worden. Het schuine dak is van polycarbonaat platen.

Houtkachel Dik Geurts Bora Flex plaatsen/hangen

Ik heb een serre met een plat houten dak en wil een 2e hands hangende houtkachel, Dik Geurts Bora Flex, aan het plafond hangen. Er is nog geen rookkanaal aanwezig.

Houtkachel in de serre installeren

Ik wil graag een houtkachel laten installeren in de serre. Er liggen dichte platen op het dak. Hier doorheen zou het rookkanaal moeten komen.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel buis moet door gemetseld muurtje naar buiten en buis moet boven een serre uitkomen. Ik wil de materialen graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Wij gaan binnenkort een serre aanbouwen voorzien van een plat dak, daarin willen wij dan een houtkachel realiseren en daarvoor moet dus een rookkanaal aangelegd worden. Deze moet door het platte dak naar buiten en kan dan omhoog. Ik weet niet of het kanaal rechtstreeks omhoog kan door het bestaande dak van het huis en de dakgoot. Dus misschien dat er dan met 2 bochten van 30 of 45 graden gewerkt moet worden. Ik heb de afstand gemeten vanaf beneden de vloer tot ongeveer 1 meter uit de nok van het dak, ik kom dan uit tussen een afstand van 8 tot ongeveer 10 meter maximaal. Nou hoor ik graag wat dat gaat kosten om het rookkanaal aan te leggen inclusief materiaal en btw.

Houtkachel met afvoerkanaal plaatsen in een serre

Ik overweeg om een houtkachel te kopen, de Livin'flame flora van de Gamma, en wil die in mijn serre laten plaatsen. Er moet een doorvoer voor de rookgasafvoer worden gemaakt door een houten wandje naar buiten en daar moet dan wellicht een pijp met kap op. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsopgave.

Houtkachel Flora zwart plaatsen

Wij hebben de houtkachel Flora gekocht en willen die graag laten plaatsen in een dichte serre/overkapping aan ons huis. Er moet een doorvoer worden gemaakt door het dak. Daarna moet het rookgasafvoerkanaal met een bocht naar de muur worden aangelegd en een totale hoogte tot de bovenzijde van de woning krijgen van ongeveer 6 meter lengte. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. We hebben wel de kachel maar nog geen pijpmateriaal.

Houtkachel plaatsen

Wij willen een houtkachel Narvik in onze serre plaatsen. In de keuken ernaast staat een houtkachel waardoor er door middel van een ijzeren zwarte pijp een rookkanaal bestaat. Echter moet met deze nieuwe Narvik een t-stuk tussen gezet worden dat door de muur heen (in schuine vorm omhoog) op de bestaande pijp aan moet sluiten.

RVS rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Bestaande rookkanaal van woonkamer tot schouw buiten nazien (camera) ongeveer 9 meter. Dan moet er aan de buitenkant een nieuw dubbelwandig RVS rookkanaal aangesloten worden van serre ongeveer 4 meter.

Houtkachel in de serre plaatsen

Wij willen in onze tuinkamer/serre een houtkachel gaan plaatsen en hiervoor zal er een rookkanaal aangelegd moeten worden. Het dak is van polycarbonaat platen.

Partners

Partners van Casius