Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel met rookkanaal aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel met rookkanaal aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel met rookkanaal aansluiten

Rookkanaalplaatsen

Plaatsen rookkanaal in plat dak . Houtkachel reeds aanwezig . Afstand bovenkant kachel tot gips plafond is 159cm en tussen ruimte verlaagd plafond is 45 cm dak is afgewerkte underlayment platen met +/- 8cm blauwe pu platen afgewerkt met kunstofdakbedekking . Graag een compleet rookkanaal.

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen

De houtkachel staat al alleen het rookkanaal moet nog geplaatst worden. Een deel van de spullen zijn daarvoor al aanwezig maar wij weten niet precies wat de veiligste manier is. Het gat is al geboord. Hij gaat door een plat houten dak.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Aansluiten van een nieuwe houtkachel op bestaand rookkanaal. Enkele pijpen en bochten zijn al aangeschaft maar mogelijk is er nog een stukje pijp nodig. (Zwarte enkelwandige pijp).

Flexibel rookkanaal plaatsen met Vermiculite korrels

Wij hebben een houtkachel en willen overgaan naar een pelletkachel. De huidige schoorsteen bestaat uit gemetselde blokken en is op zolder aangesloten op de oude gemetselde schoorsteen. De totale lengte van de schoorsteen is 10 meter. Voor de pelletkachel heb ik een kleiner rookkanaal nodig van 80 mm doorsnede. Ik zoek een bedrijf die in het bestaande kanaal een kleinere flexibele pijp kan plaatsen en rondom kan opvullen met Vermiculite isolatiekorrels. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Houtkachel met aansluiting verplaatsen

In onze vrijstaande woning staat een houtkachel die we willen verplaatsen. Er moet op de nieuwe plek een rookkanaal via de buitenmuur worden geplaatst. We hebben alle materialen al aanwezig. De plek van het afvoerkanaal zal geen probleem zijn, we hebben hier geen omwonenden. Ik zoek een vakman die hier binnenkort tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte.

Houtkachel aansluiten in een chalet

Wij willen een houtkachel laten aansluiten in een chalet op een recreatiepark. Dit chalet heeft een dak met metalen dakplaten met een helling van 22 %. Er moet een gat ik dat dak worden gemaakt. Verder moeten in het bestaande rookkanaal nieuwe pijpen geplaatst worden tot op het dak. De aansluiting op het dak moet goed waterdicht worden afgewerkt. Ik heb alle materialen hier al liggen en zoek een vakman voor de montage. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Houtkachel installeren

De aansluitpijp van mijn houtkachel in 125 millimeter, de opening van het rookkanaal 120 millimeter. Kan de installateur ook deze opening in de muur iets groter maken en zo ja wat zouden dan de kosten zijn voor de hele klus?

Houtkachel met rookkanaal aansluiten

Ik wil in mijn schuur/werkplaats een houtkachel laten aansluiten. Ik heb de kachel al gekocht, maar heb nog geen aansluitmaterialen. De kachel moet met een afvoerpijp door het schuine dak op 3 meter hoogte geïnstalleerd worden. Het dak heeft een hellingshoek van 11 graden en is voorzien van hout met bitumen golfplaten. Ik ontvang graag uw offerte.

Ravelli Aria pelletkachel aansluiten

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aansluiten van een Ravelli Aria pelletkachel. Deze pelletkachel komt in de woonkamer in plaats van de Morso houtkachel die er nu staat. Deze houtkachel staat aangesloten op een rookkanaal met een diameter van 130 mm, 60 cm boven de vloer. De Ravelli pellet-kachel heeft een uitgang van 80 mm. Gelieve ook de benodigde aansluitstukken te leveren.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Wij hebben een kachel maar die moet goed worden aangesloten. Aan een flexibele pijp van zo'n 13 cm. De lengte van het afvoerkanaal is ongeveer 1,80 meter.

Partners

Partners van Casius