Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel professioneel installeren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel professioneel installeren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel professioneel installeren plaatsen

Houtkachel professioneel installeren/plaatsen

Gister heb ik een houtkachel gekocht, deze zou ik graag professioneel laten installeren/plaatsen. Wij hebben een schoorsteen aansluiting, maar aangezien het een jaren 30 woning denk ik dat het nodig is om een nieuw buis door het kanaal te trekken, circa 8 meter. Momenteel is er een gips wand overheen geplaatst, deze moet opengebroken worden om bij de aansluiting van de schoorsteen te komen. Het liefst willen we ook onder de kachel een mooie vuurvaste vloer. Bestaat er de mogelijkheid dat u komt kijken of een offerte op maakt voor de werkzaamheden. De vakman moet ook een hittebestendige tegelvloer plaatsen.

Haard opnieuw aansluiten

Ik heb een houtkachel. Maar de aansluiting naar het kanaal is niet goed gedicht. Het is een kanaal van 22 cm. De nieuwe pijp van 15 cm zit niet goed op de kachel aangesloten. Kunt u deze beter aansluiten? Ik hoor het graag. En wat gaat dat kosten? Is het eventueel ook mogelijk om, indien noodzakelijk, een afsluitklep door u te plaatsen? Kunt u daar advies over geven? Uiteraard moet de klus door een professioneel bedrijf uitgevoerd worden i.v.m. de brandverzekering.

Houtkachel installeren

Wij hebben een houtkachel. Deze moet geinstalleerd worden. We hebben nog geen dubbelwandige pijp. Daarnaast willen we advies over de te plaatsen pijp: via plafond naar dak of via buitenmuur. We hebben de kachel, maar nog geen gaten in plafond of muur. Dus naast professioneel advies ook een offerte.