Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel installeren en rookgasafvoerkanaal maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel installeren en rookgasafvoerkanaal maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel installeren en rookgasafvoerkanaal maken

Houtkachel installeren en rookgasafvoerkanaal maken

Ik wil een houtkachel plaatsen en rookgas afvoer kanaal maken. De hoogte is ongeveer 8 meter. Het afwerken van de afvoer op de verdiepingsvloeren doen wij zelf wel. Ik heb al een hittebestendige vloer van beton.

Houtkachel plaatsen

Onlangs hebben wij een appartement gekocht gelegen op de eerste etage (totaal drie hoog). Hier is een schouw aanwezig en heeft vroeger een gaskachel gestaan. De diameter van de aanwezige pijp is 12cm. We weten dat onze onderburen en bovenburen een houtkachel in gebruik hebben. Wij vroegen ons af wat het ongeveer zou kosten om een houtkachel te installeren? Indien een houtkachel niet mogelijk blijkt te zijn, zou ik graag een offerte voor een gaskachel plaatsen ontvangen.

Houtkachel installeren

Graag ontvang ik een offerte voor de installatie van een houtkachel (Livinflame Karlstad). Het rookkanaal kan recht boven de kachel geplaatst worden en gaat door plat dak. Het betreft een nieuwbouwwoning met een plafondhoogte van ca. 2.6 meter. Rookkanaal hoeft verder niet door een verdieping; de schoorsteen kan op het platte dak gemonteerd worden. Het dak is bekleed met loodvervanger.

Rookkanaal installeren en houtkachel plaatsen

Maken van een rookkanaal (het huis heeft geen verdieping) en plaatsen van een houtkachel. Betreft een stenen vakantiehuisje met dakpannen dak.

Geblauwde pijpen krimpen

Ik wil een aantal geblauwde pijpen (laten) krimpen voor het installeren van een houtkachel. Maar we hebben zelf geen krimptang.

Houtkachel installeren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een houtkachel. De houtkachel komt op de begaande grond. Het rookkanaal zal op de begaande grond naar buiten gaan, er is geen bestaand rookkanaal aanwezig. Het rookkanaal hoeft maar 1-1,5 meter lang te worden. Er moet wel een gat in de muur geboord worden.

Houtkachel aansluiten met een rookkanaal via de buitenmuur

Wij wonen in een tussenwoning en ik wil daar aan de achterzijde een Gamma houtkachel laten installeren. Ik heb de kachel nog niet gekocht, ik wil eerst graag advies van een vakman over de mogelijkheden van de aansluiting. Ik wil in de geïsoleerde buitenmuur van mijn achtergevel een opening laten maken voor de afvoerpijp en die dan langs de achtergevel omhoog laten aanleggen. Ik weet alleen niet hoe dit technisch moet worden uitgevoerd. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsindicatie.

Dakdoorvoer plaatsen voor een houtkachel

Ik wil het laatste stuk houtkachel installeren. Deze moet alleen nog door het dak heen. Het maken van een gat in het dak, het plaatsen van de dakdoorvoer en omkokering op de zolderverdieping. Het betreft een hoekwoning.

Houtkachel en afvoerkanaal aansluiten in een blokhut

Wij hebben een houtkachel op het oog, de Thorma Bozen Zwart met achterafvoer. We willen deze kopen en laten installeren in een blokhut op een tuinencomplex. Er ligt een flauw zadeldak op met EPDM. In de toekomst wordt hier een sedumdak op gemaakt. Dat heeft flink gewicht en we willen daarom de afvoerpijp niet door het dak, maar door de zijgevel laten aanleggen. We zullen zelf alle materialen kopen en zoeken een vakman voor de montage. Verder willen we een kleine geiser laten monteren. We ontvangen graag uw offerte.

Houtkachel Lund installeren

Wij overwegen om op de plek van onze open haard een houtkachel Lund te laten aansluiten. We zoeken een vakman die hier kan bekijken of plaatsing mogelijk is en welke aanpassingen er daarbij nodig zijn. Ik wil het schoorsteenkanaal ook laten controleren en schoonmaken. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius