Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel installeren

Houtkachel plaatsen in woonkamer

Wij willen een houtkachel laten plaatsen in de woonkamer. Er zit nog geen afvoer ed. Is het mogelijk om de kachel bij jullie te kopen en alles te laten maken en installeren? Graag zou ik daar dan een offerte van ontvangen.

Haard plaatsen en afvoerkanaal aanbrengen

Wij hebben bij Gamma een houtkachel gekocht en willen die laten installeren. Er moet een rookgasafvoerkanaal worden gemaakt. Daarbij moeten er doorvoeropeningen worden gemaakt in betonnen vloeren en een schuin dak. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Houtkachel installeren en rookkanaal in de schoorsteen aanpassen

Wij gaan een houtkachel kopen en willen die in onze woning op een bestaande schoorsteen laten aansluiten. Die schoorsteen loopt via 2 etages en dan schuin naar het dak. Er zitten 2 gemetselde afvoerkanalen in van 12 cm doorsnede. Er is geen asbest aanwezig. De schoorsteen op de benedenverdieping kan eventueel gesloopt worden. We willen die afvoerkanalen geschikt laten maken voor de houtkachel. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en offerte.

Houtkachel in tuinhuis/blokhut installeren

De kachel moet geplaatst worden in een tuinhuis/blokhut. Er heeft eerder een kachel gestaan, dus er zit een gat in het dak. Bij het verwijderen van de kachel zijn er gewone pannen op het dak geplaatst. Er moet dus weer een pan met een schoorsteentje op. Deze svp meeleveren en dus meeberekenen in de offerte. Aan de binnenkant van het dak is het gat afgedekt met een plank. Er zit een betonnen vloer in het tuinhuis. Offerte svp per mail sturen.

Houtkachel installeren en afvoer verzorgen

Ik woon in een benedenhuis en heb nog 4 verdiepingen met bovenburen. Ik wil een houtkachel gaan plaatsen aan de voorgevel en de afvoerpijp dan op een ventilatierooster laten aansluiten. Dat rooster zit op 2,5 meter boven de grond. Ik wil weten of dat kan en wat de kosten zijn.

Houtkachel installeren

Ik heb bij Gamma een zwarte/antraciet kleurige houtkachel gekocht en graag zou ik van u weten wat het kost om deze te laten installeren. Ik heb zelf geen afvoerpijp en ander materiaal. Ik vroeg me af of het nodig is om tegels onder de houtkachel te leggen. Ik heb een laminaat vloer en een gestucte wand erachter die ik nog wel wil verven.

Haard plaatsen en aansluiten op een bestaand rookkanaal

Wij overwegen om een houtkachel aan te schaffen en willen die dan geheel laten installeren. Er is in onze woning al een rookkanaal aanwezig, maar de diameter en staat daarvan zijn nog niet gecontroleerd. De toegang tot het rookkanaal moet worden open gemaakt. We hebben hier betonnen vloeren. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen met pijp langs de woning

Wij willen in onze uitbouw een houtkachel laten plaatsen, met aan de buitenzijde een afvoerpijp die langs de muur omhoog moet Het gat in het dak van de aanbouw wordt al door de aannemer verzorgd. We zoeken dus een vakman voor het installeren van de pijp en kachel.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. De kachel zal een meter hoog zijn en het plafond is ongeveer 2,50 meter hoog.

Houtkachel installeren

Ik wil een kachel en een rookkanaal installeren. De kachel is 90 cm en het plafond is 2,70 meter hoog.

Partners

Partners van Casius