Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande houtkachel beoordelen en aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande houtkachel beoordelen en aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande houtkachel beoordelen en aansluiten

Houtkachel aansluiten op schoorsteenkanaal

We zouden graag willen weten wat het kost en wat erbij komt kijken om een houtkachel aan te laten sluiten. We denken er namelijk over om een tweedehands houtkachel te kopen en deze aan te sluiten op het rookkanaal dat aanwezig is (het is een oud huis uit 1924). Het rookkanaal zit er, maar we kunnen zelf niet beoordelen in welke staat het is. Het rookkanaal is volgens mij wel breder dan 15 cm. Er is geen hittebestendige vloer.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanpassen

In onze woning zit al een open haard met een afvoerkanaal met diameter van 15 cm. We willen daar een houtkachel op laten aansluiten. Daarbij willen we een flexibele afvoerpijp in het bestaande schoorsteenkanaal laten plaatsen. Ons huis heeft 3 woonlagen. Mogelijk dient de schoorsteen extra brandveilig geïsoleerd te worden, we laten ons daarover graag adviseren. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Houtkachel plaatsen

Voor mijn tuinhuisje heb ik een houtkachel bij Gamma gekocht, die ik graag wil laten plaatsen. Er is een rookgas afvoerkanaal aanwezig. De vraag is of deze nog voldoet. Ter plaatse is de situatie denk ik beter te beoordelen.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Wij overwegen om in onze houten recreatiewoning een houtkachel met rookkanaal te laten plaatsen. Het is een houten chalet met een zadeldak met dakpannen. Er zijn houten plafonds. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw prijsindicatie. We hebben nog geen materialen gekocht.

Houtkachel in een kleine schuur plaatsen

Ik overweeg om een kleine houtkachel aan te schaffen voor de verwarming van een kleine schuur. Het pannendak zit op 2,5 meter hoog en er is een betonnen vloer. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen. Ik krijg graag uw advies over de juiste aanpak en een offerte.

Bestaande houtkachel beoordelen en aansluiten

Ik wil een flexibel rookkanaal aanleggen. Wij hebben een houtkachel aangesloten op een dubbelwandig rookkanaal, over 2 etages met dakafvoer en trekkap (roterend). Het rookkanaal heeft een binnendiameter van 200 mm. En is waarschijnlijk te ruim voor onze kleine antieke houtkachel met een aansluitdiameter van 110 mm. Verder zitten er 4 bochten in (combi van 30 en 45 graden). De kachel trekt vaker niet goed en lekt daardoor rook. We vragen ons af of het trekken van een flexibele buis met een kleinere diameter door de bestaande pijp verbetering kan brengen. We zouden hier graag advies over willen hebben en indien uitvoerbaar een offerte over willen ontvangen.

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel of pelletkachel gaan plaatsen in mijn aanbouw. Er is in het dak van de aanbouw een daklicht aanwezig. Er moet een rookkanaal worden geplaatst met een opening door het dak. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de situatie hier te laten beoordelen en mij te laten adviseren over de mogelijkheden en de kosten.

Houtkachel installeren en rookkanaal aanleggen

Wij hebben een houtkachel gekocht bij Gamma en willen die nu hier in onze vrijstaande woning laten installeren met een compleet schoorsteenkanaal. Er is nog geen schoorsteen aanwezig. We willen beneden enkelwandige en boven dubbelwandige pijpen laten aanbrengen. Er zijn hier houten vloeren. Buiten de woning willen we zwarte pijpen en een zwarte kap. Wij laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten. We staan open voor uw advies en krijgen graag een gedetailleerde offerte.

Rookkanaal aanleggen

Wij hebben een houtkachel en willen daarvoor een dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen. Er is hier al een 9 meter hoge schoorsteen tot op het dak aanwezig, waar vroeger een gaskachel op was aangesloten. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Afvoerkanaal controleren en houtkachel aansluiten

Ik wil in mijn woning graag een rookgasafvoerkanaal laten controleren en daarop een bestaande houtkachel op professionele manier laten aansluiten. Ik laat de klus hier graag even beoordelen door een vakman en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius