Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel aanbrengen

Houtkachel aanbrengen

Graag zou ik in mijn woning een houtkachel gaan gebruiken. Ik woon in een huis waar de ouderwetse gaskachel en de schouw zijn verwijderd, maar uiteraard is de schoorsteen op het dak nog aanwezig. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en onmogelijkheden tav de technische kant en de kosten vraag ik deze ik formatie aan. De werkplek is goed bereikbaar.

Houtkachel installeren en rookkanaal aanleggen

Wij hebben een houtkachel gekocht bij Gamma en willen die nu hier in onze vrijstaande woning laten installeren met een compleet schoorsteenkanaal. Er is nog geen schoorsteen aanwezig. We willen beneden enkelwandige en boven dubbelwandige pijpen laten aanbrengen. Er zijn hier houten vloeren. Buiten de woning willen we zwarte pijpen en een zwarte kap. Wij laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten. We staan open voor uw advies en krijgen graag een gedetailleerde offerte.

Aanbrengen flexibele RVS slang in bestaand rookkanaal

De lengte is ongeveer 7 meter. De aansluiting op de houtkachel is 120 mm aan de achterkant. Het betreft een hoekwoning met pad er naast voor Evt een rolsteiger te plaatsen. De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag eerst worden gebeld om een paar extra vragen te stellen omdat er waarschijnlijk een hoop extra bijkomt.

Afvoerpijp van houtkachel door plat dak aanbrengen

Ik wil de rookafvoer van de nieuwe houtkachel Halland door het beloopbare, houten platte dak van de keuken laten voeren en afmonteren.

Rookkanaal voor de houtkachel aanbrengen

Het rookkanaal van de gaskachel moet worden verwijderd inclusief het deel op het dak. Binnen zal alleen het kanaal verwijderd moeten worden in de schoorsteen en daarna worden afgesloten. Bij de andere schoorsteen zonder rookkanaal dient er een rookkanaal geplaatst te worden voor een Flame houtkachel met een uitgang van 20 cm.

Open haard en rookkanaal aanbrengen

Onze woonkamer zit op de eerste verdieping. Hier hebben wij een schouw en een schoorsteen maar deze zijn niet in gebruik. Hier willen wij een rookkanaal, 2 etages, in laten plaatsen en een open haard of houtkachel laten plaatsen. Graag laten wij ons door de vakman adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Houtkachel Stockholm plaatsen onder de veranda

Ik ontvang graag een offerte voor plaatsing van een houthaard type Stockholm buiten onder mijn veranda. Het heeft mijn voorkeur om het rookkanaal via de zijkant aan te leggen, met de pijp langs de achterkant van de veranda omhoog. Als alternatief kan de rookafvoer door het platte dak van de veranda geplaatst worden. De veranda is van hout, met een houten vlonder. Voor de hittebestendige vloer kunnen we een daarvoor bestemde vierkante vloerplaat met profielrand aanbrengen. We laten de situatie hier graag even bekijken en bespreken dan de mogelijkheden.

Dakdoorvoer plaatsen voor een rookkanaal

Er dient een dakdoorvoer gemaakt te worden voor een houtkachel. Materiaal is aanwezig, nieuwe pijp is al aangelegd tot aan het dakbeschot. Het gaat dus alleen om het bovenste stuk. Gat in dakbeschot maken, pannen lichten, brandseparatieplaat aanbrengen, pijp met loodslab plaatsen en kap erop. Uitvoering liefst op een vrijdag bij voorkeur binnen een week of drie.

Compleet rookkanaal aanleggen

Volgend jaar maart willen wij graag een eigen houtkachel plaatsen in onze nieuwbouwwoning in Utrecht. Onze nieuwbouwwoning is een hoek-rij woning met de standaard afmetingen. De kachel wordt geplaatst in de hoek van de woonkamer (ten opzichte van de trapkast) en er dient een rechte doorvoer naar en door het dak te worden gerealiseerd. Aftimmeren van het kanaal is niet noodzakelijk. Het aanbrengen van het kanaal en het aansluiten op onze kachel is wel noodzakelijk. Wij ontvangen graag een offerte inclusief het aansluit materiaal voor het aanbrengen van een compleet rookkanaal + aansluiting houtkachel (boven doorvoer). Wij hebben zelf enkel een kleine houtkachel in ons bezit (diameter 150 mm). Er zijn geen leidingen waar rekening mee gehouden hoeft te worden. Eigenschappen houtkacheltje: diameter van de rookgasafvoer is 150 mm. Boven aansluiting.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanbrengen

Houtkachel in de woonkamer plaatsen en monteren van een rookkanaal. Gebruik dubbelwandig rookkanaal voor binnen en voor buiten enkelwandig. Ik wil deze graag in de eetkamer laten plaatsen, eetkamer heeft een plat betonnen dak en een hoogte van 265 cm. Hoogte rookkanaal vanaf bovenkant garage tot bovenkant schuine dak is ongeveer 6 meter. Wanneer deze hoogte niet nodig is,graag advies met betrekking tot de juiste hoogte in verband met de rook afvoer. Betreft een twee onder een kap uit 2007. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius