Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtkachel aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtkachel aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtkachel aanbrengen

Leveren en installeren rookkanaal voor houtkachel

Graag wil ik een offerte voor het aanbrengen van een rookgas afvoer voor een houtkachel. Deze moet door twee betonvloeren en het dak. De kachel is reeds aangeschaft en komt over 3 weken binnen.

Houtkachel aansluiten

Bestaande open haard vervangen door een houtkachel en aansluiten. Flexibele pijp aanbrengen door 10 meter hoge schoorsteen.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van een allesbrander of houtkachel en het aanbrengen van een rookkanaal. Het gaat om een koophuis. Een wettelijk goedgekeurd rookkanaal over +/- 9 meter aanleggen. 2 keer betonnen verdiepingsvloer en 1 keer schuin dak. Of direct via buitenmuur naar buiten dan via de buitenmuur naar boven maar dat heeft niet mijn voorkeur.

Houtkachel aansluiten en pijp aanbrengen tot het plafond

In onze woning is een nieuw aangelegd rookgasafvoerkanaal aanwezig tot in het plafond in de woonkamer. Het deel daaronder moet nog worden aangelegd. Wij willen een houtkachel laten plaatsen en aansluiten op dit rookkanaal. De hoogte tot aan het plafond is ongeveer 3 meter. De kachel heeft een aansluiting aan de achterkant. We laten graag door de vakman bekijken welke materialen er nodig zijn voor een goede en veilige aansluiting en die realiseren. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Haard plaatsen en afvoerkanaal aanbrengen

Wij hebben bij Gamma een houtkachel gekocht en willen die laten installeren. Er moet een rookgasafvoerkanaal worden gemaakt. Daarbij moeten er doorvoeropeningen worden gemaakt in betonnen vloeren en een schuin dak. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op houtkachel

Wij willen een geïsoleerd rookkanaal laten aanbrengen in een bestaande schouw, door een verdiepingsvloer (gat reeds aanwezig) en laten aansluiten op een gemetselde schoorsteen. De houtkachel is besteld, overige materialen voor de vakman.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanbrengen

Wij willen graag een reeds aangeschafte houtkachel (Barbas Box 40 met houtopslagmodule) laten plaatsen in de woonkamer van onze woonboot. Het rookkanaal moet worden aangelegd en steekt hierbij in de woonkamer door het platte dak naar buiten (dak material is gips plafond, isolatie materiaal houten dak met bitumen bedekt). De wens is om dit op zeer korte termijn te laten uitvoeren.

Rookkanaal plaatsen voor houtkachel en aansluiten

Ik wil graag een kort rookkanaal laten aanleggen van 200 mm. Het gaat om een houtkachel die ongeveer na 1,50 meter de muur doorgaat blokken/enkelsteens 30 cm naar de naastliggende schuur. En dan gelijk naar boven toe door het dak van de schuur (hout). Totale lengte zal ongeveer 2 tot 2.5 meter zijn. We hebben wel een ventilator nodig gezien de korte afstand en de twee bochten. Installatie met garantie! Ik heb een kort filmpje met de situatie. Ik kan eventueel voor de gaten zorgen. Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van het rookkanaal? En op welke termijn kan dit gedaan worden?

Afvoerkanaal voor een houtkachel maken door een overkapping

Wij willen onder een schuine overkapping bij ons huis graag een houtkachel laten aansluiten. Het afdek is van hout en heeft aan de bovenzijde dakpannen. We willen een goed en veilig dubbelwandig afvoerkanaal laten aanbrengen. We laten de klus hier graag even opmeten en ontvangen daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanbrengen

Ik wil graag een houtkachel gemonteerd hebben. Deze komt in de woonkamer te staan, wat tevens de aanbouw van mijn huis is. Het rook kanaal moet worden aangelegd en steekt hierbij op de begane grond door het platte dak naar buiten (dak material is gips plafond, isolatie material houten dak met bitumen bedekt). De lengte van het rook kanaal is circa 3 meter vanaf de bovenkant van de houtkachel. En de aansluiting op de houtkachel is 150 mm.

Partners

Partners van Casius