Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houthaard installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houthaard installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houthaard installeren

Hangende haard (houtkachel) plaatsen

Wij hebben tweedehands een houthaard inclusief alle materiaal gekocht en nu willen we deze laten installeren. Installatie lijkt me vrij simpel; De houtkachel komt in een uitbouw met een plat dak te hangen. Buiten gaat ie 3 meter omhoog via de gevel. Zie foto's voor de haard en het installatiemateriaal.

Houthaard installeren

Plaatsen van een houtkachel in de woonkamer, op een laminaat vloer, recht onder het rookgasafvoer kanaal. Ik heb enkel een houtkachel en doorvoer op het plat dak van de woonkamer, er is geen afvoerbuis aanwezig en ook geen gat door de gips plafond platen en ook geen hitteschermen. Hoogte plat dak ongeveer 2,5 meter en vervolgens nog een 4 meter aan de buitenzijde nodig voor het afvoerkanaal. Ik heb geen hittebestendige vloer.

Houthaard installeren

I am looking for a proffesional to install a livingflame Gotland stove in the living room. An exhaust from the old chimeney can be used.

Houthaard plaatsen en installeren

Ik wil bij jullie een houthaard kopen en die dan laten installeren. Hij komt tegen een muur waar zo een afvoer naar buiten gemaakt kan worden. Deze muur is namelijk ook de buitenmuur. Maar ik weet niet of dit kan en of die pijp dan langs de buitenkant van mijn huis gaat, dat wil ik liever niet namelijk.

Houthaard met rookgasafvoerkanaal plaatsen

Wij overwegen om in onze woning een houtkachel te laten installeren met een rookkanaal. Er moet in de woonkamer een rookkanaal worden gemaakt van 4 à 5 meter tot aan het zadeldak. Dat kanaal hoeft dus niet door plafonds/vloeren. Het dak is als volgt opgebouwd van binnen naar buiten: gipsplaat, isolatiemateriaal, dakbeschot en dakpannen. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Inbouw houthaard aansluiten op het rookkanaal

Wij hebben een inbouw houthaard die wij willen laten installeren en aansluiten op een rookkanaal en de schoorsteen. De haard is vernieuwd en gecontroleerd, net als de schoorsteen en het rookkanaal. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Houthaard en rookkanaal installeren

Ik heb een schoorsteen met pijp door mijn woning lopen maar deze is al jaren niet meer in gebruik geweest. Graag wil ik de mogelijkheden laten bekijken om de huidige schoorsteen werkend te krijgen of eventueel het laten aanleggen van een nieuw rookkanaal. In dat geval zal de pijp door 1 betonvloer en 1 houtenvloer heen moeten. U kunt altijd langskomen om het werk te bekijken alvorens u een offerte maakt.

Houthaard installeren

Er zit een gaskachel in met schouw maar die vinden wij wat ouderwets. Deze kachel plus schouw dient te worden verwijderd en daarna zal er een gaskachel zonder schouw, afgewerkt met hout, geplaatst moeten worden, zoals je nu veel op internet ziet. We zoeken dus iemand die een gaskachel met glas kan leveren en plaatsen afgewerkt met hout.

Houtgestookte inbouwhaard plaatsen

Wij hebben een inbouw houthaard gekocht, een Barbas Unilux 3-300, en die willen wij laten installeren. Wij hebben nu een vaste open haard dus ik vermoed dat het rookafvoerkanaal nagekeken moet worden om te kijken of dit wel passend is voor de nieuwe haard.

Rookkanaal en houtkachel installeren

De plaats waar de houtkachel gemonteerd moet worden bevindt zich in de woonkamer. Boven de woonkamer bevindt zich het platte dak waardoor het rookkanaal naar buiten komt. Tussen de houthaard en het plat dak zit ongeveer 3 meter.