Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten kachel verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten kachel verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten kachel verplaatsen

Houten kachel verplaatsen

Ik wil mijn houtkachel 1 meter rechts verplaatsen. Ik heb de houtkachel en de bestaande pijpen, maar er moet nog wel een verlengend stuk bij.

Gamma haard plaatsen in houten tuinhuis

In mijn houten tuinhuis/ blokhut op een volkstuincomplex, wil ik graag mijn Gamma houtkachel laten plaatsen met afvoerpijp (deze moet nog gemaakt worden), in overleg via de zijkant, dan wel het (schuine) dak van het tuinhuis. Het materiaal voor de afvoerpijp laat ik graag aan jou over, de kachel regel ik waarschijnlijk wel zelf. Ik heb nog geen hittebestendige plaat.

Rookkanaal houtkachel aanleggen

We hebben een houtkachel gekregen. Het huis heeft geen goede schoorsteen (meer) Daarom willen we graag een nieuwe rookgasafvoer aanleggen. Huis heeft alleen maar houten vloeren De hele route van het kanaal is vrij toegankelijk. Een nieuwe dakdoorvoer, door een schuin pannendak. Foto van de kachel is bijgevoegd ( te plaatsen zonder schuine stalen afdekking)

Houthaard plaatsen

Houthaard plaatsen in een houten woonschuur (schuur met puntdak). Schuur wordt in december gebouwd. Kachel komt op betonnen vloer te staan, er moet een afvoer door de houten zolder en vervolgens door de dakplaten (Falk 1100 TR 3+ panelen). Op de dakplaten liggen dakpannen. De kachel (een kleine Dovre) en een enkelwandige kachelpijp is reeds in ons bezit.

Rookgasafvoer aanleggen voor een pelletkachel

In een bitumen plat dak van de garage een dak doorvoer maken voor het afvoeren van de rookgassen van een pellet kachel, het dak van de garage bestaat uit houten balken met daar overheen houten platen en als afwerking bitumen, de dak doorvoer zal dubbelwandig moeten worden uitgevoerd. De aansluiting op de pellet kachel zelf is rond 80mm.

Tweedehands gaskachel aansluiten

Ik heb twee gebruikte gaskachels waarvan 1 staand en 1 gevelkachel, die ik in mijn verbouwde atelier wil aansluiten. De gevelkachel is aangesloten geweest, maar voor de verbouwing weggehaald, en kan teruggeplaatst worden. De staande kachel moet geplaatst worden vlakbij nieuw aansluitpunt (gas), en er moet nog een afvoer door de geïsoleerde houten wand komen. De kachels dienen beide nagelopen te worden, hoewel ik geen reden heb om aan de veilige werking te twijfelen.

Houtkachel installeren in houten tuinhuis met geïsoleerd dak

Houtkachel installeren Het gaat om het plaatsen van een kleine mobiele houtkachel en pijp in een tuinhuis van 15 m2 en 3.25 m hoog. Ik ben heel benieuwd naar de kosten voor een complete aanleg (hittebestendige plaat, gat in dak et cetera). De houtkachel en passende kachelpijp (voor hoogte van 3.25m) bestaande uit verschillende delen is al in bezit. Het gaat vooral om een veilige dak doorvoer. In de zomer wordt kachel verplaatst naar buiten. De doorvoer van de kachelpijp door het dak moet dan afgesloten kunnen worden.

Warmtepomp installeren

Het huis stamt van 1964 de muren en vliering zijn geïsoleerd en de ramen dubbelglas in kunststof kozijnen stammen uit juni 1988. De houten vloer willen we gaan vervangen door schuimbeton en daarin komt de nieuw te plaatsen vloerverwarming. Deze werkzaamheden zullen in een later stadium worden gedaan, wat te maken heeft met een uitbouw van 3 x 5 meter welke we ook nog willen uitvoeren als de architect de tekeningen en berekeningen heeft geleverd. De lucht/water warmtepomp willen we echter zo snel mogelijk hebben zodat we de cv radiatoren en ketel kunnen verwijderen maar wel gewoon kunnen afwassen en douchen, dus de vloerverwarming zal in een later stadium ook moeten worden aangesloten op de lucht/ warmtepomp. De groepenkast is gisteren volledig vernieuw en uitgebreid naar 3 x 25A met speciale groepen voor verduurzamen van ons huis. het dak, zuid gericht, willen we gaan gebruiken om zoveel mogelijk zonnepanelen te kunnen plaatsen want onze intense is het huis van het gas af te halen en volledig op zon energie te laten draaien met in de wintermaanden nog een pallet kachel voor huiselijk warmte en gezelligheid.We hebben in de achtertuin direct achter de bijkeuken een schuur geplaatst, 5 x 3 meter, waarin we mogelijkerwijs de buitenunit kwijt kunnen zodat die meteen al warmere lucht kan opzuigen tav buiten in de tuin plaatsen, want ons huis ligt redelijk landelijk met vrij toegang voor wind.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Rookkanaal aanleggen voor reeds aanwezige houtkachel. Het kanaal zal door 1 houten vloer en het (schuine) dak voeren. Tevens warmtebestendige vloerplaat en wandbescherming. Kachel zal in een hoek komen te staan. Svp mailen, niet bellen. Ik neem contact op bij interesse.

Tuinhuis houtkachel installatie

Wij willen een houtkachel in ons Amsterdamse tuinhuis laten aanleggen. Er moet een brandveilig rookkanaal door een puntdak en rondom de kachel brandwerend materiaal worden aangebracht. Denk aan de houten vloer en wand. De kachel is reeds in ons bezit. Er is geen elektriciteit aanwezig. Graag ontvangen wij offertes incl materiaal en korte beschrijving per mail. Liever niet telefonisch.

Partners

Partners van Casius