Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren

Een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren

Ik zoek CV-installateur die een horizontaal gesloten bron inclusief warmtepomp kan realiseren voor een woning. De pomp moet een woning van 120 m2 kunnen voorzien van warm sanitair- en CV-water. Vooral de horizontaal gesloten bron is erg belangrijk.

Nieuwe geiser laten plaatsen

Gas en water zitten al op de juiste plek voor de installatie. Er moet alleen een geiser geplaatst worden. De geiser is een gesloten geiser die gebruikt is. (Vaillant MAG 14-2/0) met concentrische pijp. Het is op een galerijflat en er zat oorspronkelijk een open geiser. Op de galerij zijn een aantal voorbeelden te zien waarbij de gas afvoer ongeveer 1,5 meter horizontaal loopt. De vraag is of dat mag. Bijgevoegd zit een foto van een gas afvoer in dezelfde galerijflat.