Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horeca afzuiginstallatie installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horeca afzuiginstallatie installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horeca afzuiginstallatie installeren

Horeca afzuiginstallatie installeren

We willen een horeca afzuiginstallatie installeren. De verwachte breedte is 2 meter. Er is geen luchtafvoer in het pand aanwezig. Hiervoor moet een oplossing worden gevonden, bijvoorbeeld een gat maken door de buitenmuur (deze grenst aan een steeg), of een gat in het dak (het betreft een plat dak, boven de begane grond). De afzuiginstallatie moet zo weinig mogelijk geur in de omgeving verspreiden, dus een goed (geur)filter is vereist.

Horeca afzuigmoter vervangen

De motor van onze afzuiginstallatie heeft het begeven, en moet vervangen worden. Daarnaast is het kanaal nog nooit schoongemaakt, dus dat zal ook moeten gebeuren. Een en ander heeft nogal haast, wij zijn een café in de Staatsliedenbuurt in A'dam. Het liefst zou ik het nog deze week gerepareerd zien.

Horeca afzuiginstallatie installeren

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte voor het leveren en installeren van een afzuiginstallatie voor een horecagelegenheid. Deze moet voorzien zijn van een standenregelaar en een magneetklep. Er zal ongeveer 55 meter buis geplaatst moeten worden voor het luchtafvoerkanaal. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.