Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heteluchtverwarmingsunit vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heteluchtverwarmingsunit vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heteluchtverwarmingsunit vervangen

Heteluchtverwarmingsunit vervangen

Wij hebben in onze rijtjeswoning een Brink B12D heteluchtverwarming uit 1985 en het wordt tijd om deze te laten vervangen door een ander systeem. We willen graag in contact komen met een vakman voor deze klus. Het gaat om het verwijderen van het huidige systeem, de installatie van het nieuwe systeem en het aansluiten van de huidige kanalen daarop. De plaatsing is op de zolder. Ik ontvang graag uw offerte voor de nieuwe unit en overige kosten. Eventueel willen wij ook een onderhoudscontract afsluiten. Wij stellen uw bezoek op prijs.