Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hemelwaterafvoer richting riool herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hemelwaterafvoer richting riool herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hemelwaterafvoer richting riool herstellen

Hemelwaterafvoer richting riool herstellen

De huidige aansluiting is gebroken door verzakking en dient vervangen te worden. Daarna gat opvullen en tegels terug plaatsen. Vakman zorgt voor materialen. Herstellen zo spoedig mogelijk, bij voorkeur voor 15 augustus. Zie foto voor schade, aansluiting betreft afvoer van achterkant en voorkant.

Riool repareren

Mijn huidig riool bestaat uit gresbuis en zinkput. Van het toilet begane grond gaat een gresbuis richting zinkput met tussenliggend aansluiting van gootsteen/wasmachine en 2 x hemelwaterafvoer. Kort bij de toiletpot is er een constante verstopping die ik al 4 x verholpen heb maar steeds opnieuw optreed. Optie is om afvoer van het toilet naar de voorkant van het huis op afvoer van de badkamer aan te sluiten.

Hemelwaterafvoer aansluiten op riool

HWA aan de achtergevel moet aangesloten worden op bestaande riolering. Via de buitenmuur kan de rioolbuis in de kelder bereikt worden. Ongeveer 3 meter lang, in horizontale richting, door de muur.