Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Haard plus rookkanaal aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: haard plus rookkanaal aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: haard plus rookkanaal aanleggen

Haard plus rookkanaal aanleggen

Ik wil een haard laten plaatsen op mijn laminaat vloer. De hittebestendige vloer kopen wij zelf, net als de haard. Het rookgasafvoerkanaal moet door de vakman worden gekocht. Deze moet van de begane grond naar buiten door het schuine dak. De woning heeft 2 verdiepingen.

Open haard bouwen in bestaande schouw

Wij hebben een huis uit het jaar 1897 gekocht met 2 schouwen plus rookkanaal. In één stond een open haard (oud/groot/lelijk) en wij denken erover na om tenminste in een van de twee schouwen (met driehoekig ruimte onder de rookkanaal) en echte open haard te laten bouwen. Dit zijn de beste foto's op dit moment. Graag horen wij van u of u hierbij kunt helpen.

Haard en dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen

Dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen plus haard plaatsen. Van begane grond naar 1ste verdieping is beton van 1ste naar 2de is houten vloer. Gaten zijn aanwezig echter verder moet alles aangelegd worden

Flexibele buis in bestaand kanaal plaatsen

In mijn pas gekochte woning zit een Dovre open haard plus rookkanaal. Na camera-inspectie is gebleken dat dit rookkanaal vol met scheuren zit. Er zou dus een flexibele buis van 150 mm in het rookkanaal geplaatst moeten worden. Ook ontbreekt de smoorklep. Hier zou iets voor gemaakt moeten worden.

Open haard plus rookkanaal aanleggen

Ik wil een open haard plus rookkanaal aanleggen in een kerkgebouw met schuin dak. Het rookkanaal moet ongeveer 6-7 meter worden. Dit moet binnen 3 weken gedaan worden ongeveer omdat er al een steiger ligt. De opening van het dak moet alvast gemaakt worden zolang de steiger er staat.

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Houtkachel plaatsen, plus installeren rookkanaal, hoogte dak 10 meter. Gaten in alle vloeren zijn aanwezig.

Haard plus rookkanaal plaatsen

Haard plus rookkanaal plaatsen. Rookkanaal moet naar het dak, twee plafonds door.

Open haard installeren

Er is een openhaardkanaal en uitvoering aanwezig. Ook zit er nog een gasleiding. Wij willen echter een open haard of alles brander. Het gaat dus om verwijderen gasleiding en installeren van de "binnen haard" (plus controle rookkanaal) in huis.

Haard plaatsen plus rookkanaal controleren

Controle van de afvoer pijp en eventueel aanpassen Plus het plaatsen van een haard!

Houtkachel Stockholm installeren

Het betreft het plaatsen van een haard plus het installeren van een afvoerkanaal. Nu is er geen afvoer aanwezig. De woning heeft 2 betonnen woonlagen, dus een plafond en platdak waar de afvoerbuis doorheen moet. De woning is uit 2000. Het afvoerkanaal kan recht naar buiten. In de slaapkamer waar het afvoerkanaal doorheen gaat hoeft geen koof te komen.

Partners

Partners van Casius