Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Haard en dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: haard en dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: haard en dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen

Haard en dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen

Dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen plus haard plaatsen. Van begane grond naar 1ste verdieping is beton van 1ste naar 2de is houten vloer. Gaten zijn aanwezig echter verder moet alles aangelegd worden

Rookkanaal aansluiten op haard

Mijn Helex "stoere bink" moet worden aangesloten op ons rookkanaal. Ik weet niet of dit een dubbelwandig kanaal is. Ik heb wel 2 rechter handen, dus kan meehelpen, maar ik wil dat het veilig wordt geïnstalleerd. Ik heb een laminaatvloer met een aluminium plaat als hitteschild eronder. Ook wil ik advies over hoe ver ik de kachel van de muur moet plaatsen, het hitteschild afdoende is en het aanwezige rookkanaal goed functioneerd.

Houthaard plaatsen

Ik wil graag een houthaard laten plaatsen. Er is wel een rookkanaal aanwezig, maar ik weet niet of dit geschikt is. Hier zal eerst naar gekeken moeten worden. Betreft een recreatiewoning. Klant heeft inmiddels de haard en een hittebestendige plaat aangeschaft. Klant heeft nog wel een dubbelwandig rookkanaal nodig om naar buiten te komen. Deze moet geleverd gaan worden door de vakman.

Haard plaatsen

Er is een dubbelwandig rookkanaal alleen moet het plafond iets ruimer om de pijp gemaakt worden. Ook zit er een gasleiding die weg of afgedopt moet worden, weet niet of die onder de haardplaat kan blijven zitten. Het betreft een houtkachel voor in ons chalet.

Haard plaatsen op overdekt terras

Haard plaatsen onder overkapping, gat zit reeds in het dak met plakplaat. Heb reeds een enkelzijdige kachelpijp gekocht van 1 meter lang. De rest moet dubbelwandig zijn. Het dak zit op ongeveer 2.60 meter hoogte. Graag ontvang ik een offerte en advies over de hoogte van het rookkanaal.

Rookafvoer van de houtkachel verlengen

Ik wil de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel.

Aansluiten houtkachel op bestaand rookkanaal

De open haard en schouw zijn verwijderd. Op dezelfde plek willen wij onze houtkachel plaatsen. Deze houtkachel moet worden aangesloten op de bestaande schoorsteenpijp (dubbelwandig RVS 15 binnenrijd), tussen de houtkachel en het plafond moet een pijp met waarschijnlijk twee bochten komen. De kachel is ongeveer 1,36 meter hoog en het plafond is circa 2,40 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Haardkachel plaatsen

Wij willen een haardkachel (hout) kopen en laten plaatsen. De afvoer komt achter en er hoeft maar een gat geboord worden door de muur. Vervolgens een rookkanaal 4 a 5 meter langs de gevel omhoog. Betreft een hoekwoning uit 1980. Dus een haard met afvoer achter en dan een dubbelwandig rookkanaal. Vloer is van beton en de vraag is of dit geschikt is als hittebestendige vloer. Graag globale prijsopgave zodat we ongeveer weten wat dit gaat kosten.

Haard met dubbelwandig kanaal plaatsen

Het gaat om een huis uit 1908. Houten vloer, bestaande (stenen) schoorsteen, maar hierin moet een dubbelwandig kanaal aangelegd worden. Het huis heeft 2 verdiepingen, beneden, eerste en tweede verdieping, en heeft een plat dak. De schoorsteen op het dak is deze zomer hersteld. Hierna dient de haard aangesloten te worden.

Dubbelwandig rookkanaal verlengen op een plat dak

Ik woon in een nieuwbouwwoning, een doorzonwoning van 2 verdiepingen met een plat dak. Er is daar een open haard met afvoerkanaal dat is aangelegd door het platte dak. Onze buren klagen over rookoverlast en daarom wil ik graag laten bekijken of de pijp op het dak kan worden verlengd. Het gaat om een dubbelwandige pijp. Ik ontvang graag advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius