Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grundfospomp van de vloerverwarming laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grundfospomp van de vloerverwarming laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grundfospomp van de vloerverwarming laten vervangen

Grundfospomp van de vloerverwarming laten vervangen

De pomp maakt sinds 2 dagen lawaai. We wonen pas 1 jaar in dit huis ,heb geen idee hoe oud de pomp is. Het huis is 25 jaar oud. Hoe oud de pomp is, weet ik niet. Het is een Grundfospomp ups 25-60- 180 van de vloerverwarming. Graag een nieuwe pomp plaatsen.

Pomp van de vloerverwarming vervangen

Wij willen graag onze oude grundfospomp voor de vloerverwarming laten vervangen door een energiezuinigere pomp. Graag ontvangen wij prijzen wat dit kost.

Vloerverwarmingspomp vervangen

We hebben een Grundfospomp voor de vloerverwarming maar die maakt een ratelend geluid. Het zijn twee groepen. Het gaat om het vervangen van de pomp en het doorspuiten van de leidingen ( zwarte leidingen) aangezien een groep niet meer warm werd.

Vervangen van Grundfospomp

Tijdens vervangen van defecte pomp cv-installatie door erkende installateur ben ik vergeten door te geven dat ik ook nog een aparte pomp had draaien voor mijn vloerverwarming. Deze heeft dus droog staan draaien en is nu dus defect. Nieuwe pomp al in mijn bezit, een Grundfos UPS 25-40 180. Deze moet dus alleen in de plaats komen voor de defecte. Gaarne een prijsopgave.